UKA – Stian Blipp Roast

UKA

Jeg var med på Roast med Leo Ajkic, Steinar Sagen, Live Nelvik, Dag Sørås, Yngve Skomsvoll og Magnus Wold her forleden. Det var et publikum på 1500 personer. Det positive var at min sceneskrekk er borte. Jeg liker faktisk å være på scenen igjen! JIPPI! 🙂

Utfordringen var at jeg skulle roaste Stian Blipp som er en så skjønn fyr. Makan til fin fyr da. Selv er jeg jo i utgangspunktet stor tilhenger av positivt framsnakk, så dette var VIRKELIG utenfor komfortsonen. Jeg kjente det vrengte seg inni magen når jeg skulle roaste Stian og jeg fikk sååå vondt inni meg når de andre roastet Stian. Jeg måtte VIRKELIG gå inn i en rolle for å klare å gjennomføre dette. Selv ble jeg roastet, men der fikk jeg meg ingen overraskelser. Jeg kjenner meg selv godt. Men det kjipeste var å høre på alle roastene om Stian og ikke minst roaste han selv.

ROASTEN

Det var allikevel lærerrikt. For meg som coachingstudent og mental trener var det meget interresant å observere disse rutinerte dyktige artistene, programlederne og komikerne.Utrolig inspirerende å se hvordan de håndterer stress. Jeg studerer jo NLP hvor vi nå gjør en gruppeoppgave med modellering hvor vi studerer dyktighet og hvorfor noen lykkes spesielt som foredragsholdere og spesielt hvilke mentale strategier de bruker rett før de «skrur seg på» før de skal holde et foredrag, så dette var meget inspirerende da jeg følte dette på mange måter kunne sammenlignes 🙂

Nok en spennende dag på jobben. Masse kule folk som er dyktige i det de gjør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *