Dagens workout

IMG_8818

I januar skal jeg på photoshoot i Los Angeles og derfor har jeg endret treningen fra generell til mer spesifikk. Jeg følger et program med en periodisering hvor det endres hver 6 uke med ulike fokusområder siden målet er å være i best mulig form til bildene.

I dag så økten slik ut:

Supersett1:

A1: Hofteløft 8-10 tunge repetisjoner + A2: Et beins marlløft 10- 12 repetisjoner x 4 runder

Supersett2:

B1: Strake markløft 8-10 tunge repetisjoner – B2: Lårcurl 10-12 repetisjoner x 4 runder

Så avsluttet vi med Tabata intervaller. Dvs: Sprint alt du kan i 20 sekunder. 10 sekunder pause x 8.

I dag var det bare en kort og effektiv økt. Jeg kjører nå et splitt program, men det kommer til å endre seg når photoshooten nærmer seg i januar. Må innrømme det føles litt rart og skulle være i bikiniform i januar, men det er faktisk en god grunn til det.. Forteller mer senere 🙂

Gleder meg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *