Verdicoaching i hjemmelekse

Coachteamtrinn2

Som jeg har nevnt tidligere går jeg Trinn 2 på Meta NLP Master Practitioner kurset hos Coachteam . Det er mye mer omfattende enn jeg først hadde trodd. Det er mye vi skal lære på kort tid og jeg kjenner derfor at dette året har blitt i overkant hektisk. Men jeg velger å bite tennene sammen siden jeg virkelig kjenner at dette er noe jeg både brenner for og har talent for. Det er SÅ spennende! Jeg føler meg så heldig. Det er så deilig å øke min kunnskap og å være i vekst!

DogTommy

I dag var jeg innom min kjære grundervenninne og «storesøster» Irene som bor ikke så langt unna pappa i Spania. Ble vel møtt av Tommy som ga meg masse kjærlighet <3 Irene driver La Luna en restaurant her nede og er ei skikkelig driftig dame med bein i nesa. Inspirerende dame. Jeg hadde fått i hjemmelekse og gå igjennom verdicoaching til vi treffes på neste modul på studiene og Irene takket ja til å stille opp som forsøkskanin og coachee. En verdicoaching handler om å finne verdiene til coachee ( den du coacher). I dette tilfellet skulle vi fokusere på et kakestykke på livshjulet, men en verdicoaching tar i realiteten gjerne to dager om du skal gå igjennom hele livshjulet og skal finne dine kjerneverdier.

Verdicoaching

Vi hadde en utrolig fin ettermiddag. Jeg føler meg heldig som kjenner så mange inspirerende rause mennesker som deler av sin kunnskap. Verdiene våre er det som driver oss og noe som er utrolig viktig å være bevisst på. Husk at dine verdier kan komme fra dine foreldre eller samfunnets forventninger. Så om du virkelig går inn i deg selv. Hva er dine verdier? Hva er viktigst for DEG?

Themeaningoflife

Selv må jeg innrømme at denne coachingutdannelsen gjør at jeg stiller meg spørsmål ved mine verdier. Jeg merker jeg er inne i en prosess og kjenner jeg er i utvikling. Etterhvert har jeg oppdaget at jeg er en person som er opptatt av å stille de store spørsmålene i livet og jeg er opptatt av å forstå. Jeg er grunnleggende nysgjerrig og jeg tror ikke nødvendighvis det som er rett for en annen er rett for meg. Jeg er ganske så open minded av meg og jeg er opptatt av at det er lov å endre mening og at alle vi mennesker KAN forandre oss OM vi ønsker det.

Vi har alle et stort potensial, men vi må bestemme oss og tørre å kaste oss utenfor komfortsonen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *