Temperament er positivt!

4P7I6688

Jeg har alltid hatt temperament og ofte følte jeg ikke at det ble så positivt mottatt. Derfor valgte jeg heller å gå inn i en rolle hvor jeg alltid var søt og blid. Helt til jeg fikk en kjæreste som så på mitt temperament som positivt. Jeg føler ikke det er så mange menn som tåler sterke kvinner. Hvertfall har ikke jeg truffet mange avde, men de finnes. Sterke kvinner som har egne meninger krever ofte en helt unik mann føles det som. Mange har sendt meg spørsmål om dette den seneste tiden siden det stadig er flere sterke kvinner som sliter med å finne en mann som takler en sterk kvinne med temperament.

Det er herlig med mennesker som setter pris på min tydelighet. Temperament behøver ikke å være negativt så lenge det er for en god sak. Jeg hadde aldri nådd alle mine mål om jeg ikke hadde temperament. Det er stas når jeg blir takket for at jeg pusher og er streng. Godt noen forstår sitt eget beste 😉

Mange trenger litt pisk om vi skal skape resultater. Det betyr ikke at jeg er utpreget saddist. Jeg er også omsorgsfull, men det er ikke alltid omsorg skaper de resultatene kundene vil ha 🙂 Selv tilpasser jeg kommunikasjonen til mine kunder. Noen trenger mer omsorg og ros, mens andre trenger at jeg er streng og direkte.

Ikke vær redd for å være den dere er! Tør å si hva du mener og gjør det du har lyst til!

Om en mann ikke vil ha deg fordi du har for sterke meninger er det feil mann. Finn en som respekterer deg som den kvinnen du er 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *