Si hva du vil ha!

PIAHAUGSETHtumblr_l7k8y8B46Z1qcfxgqo1_500

Foto: Med Ellen Arnstad på Fashionweek. En dame med bein i nesa som jeg beundrer. Kult forbilde!

 

Ikke forvent at de rundt deg forstår hva du mener når du ikke er tydelig og direkte. Vi har alle hver vår sannhet og hva som er rett eller galt og i noen tilfeller blir det misforståelser nettopp på grunn av dette.

Ikke anta! Still spørsmål om det er noe du lurer på! Bak enhver handling finnes en god intensjon.

En del folk blir irritert fordi de ikke får det som de vil når de ikke engang har spurt direkte. Da kan de egentlig skyldre seg selv!

Alt hadde vært så mye enklere om folk spurte rett ut eller sa hva de ønsket framfor å anta at andre hadde oppfatning av verden som dem og forstod deres uskrevne regler. Vi må akseptere at vi mennesker er ulike og forsøke forstå hverandre framfor å konkurrere til enhver tid.

Jeg kan ikke alle andres uskrevne regler eller klarer å lese andres tanker. Om ikke mennesker sier hva de vil ha av meg kan jeg ikke alltid forstå det desverre.

Jeg setter pris på tydelighet! Er det så vanskelig å si hva man vil ha? Alle ønsker jo en vinn vinn og det er ikke noe galt i å si hva man vil ha?

Hva er det verste som kan skje? At du får et nei? Det er uansett ikke mulig å bli likt av alle!

Det er dessuten lov å si ifra om man er uenig!

Vær deg selv og tør å si hva du vil ha! Selv mener jeg det er en mer effektiv måte framfor å anta , håpe og gå rundt grøten…

Jeg digger mennesker som er to the point 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *