Håret ditt vokser jammen raskt !

#ad

masterchef-lene-alexandra

 

En del mennesker vet ikke at Masterchef ble innspilt for en tid tilbake og jeg har fått en god del kommentarer på at håret mitt jammen vokser fort i det siste 😉 hehe.. Vel, det siste året har jeg virkelig lært meg selv og kjenne. Jeg har etterhvert skjønt at de fleste kvier seg for å gjøre endringer. Selv synes jeg endringer er spennende og det gir meg energi og glede. Jeg var lei av å ha kort og derfor satte jeg på Great lengths hairextensions. Jeg har brukt dette løshåret i over 10 år og det er meget bra. Det er ikke mulig å se at det er løshår med mindre du er spesielt interresert. Mange har spurt hvor jeg gjorde dette og det var salongen Pouf Pouf som satte på løshåret. Bare ta kontakt og hils fra meg. Utrolig dyktige folk 🙂 

BABE

 

Spennende hvordan det går i Masterchef i kveld !

2 Comments on “Håret ditt vokser jammen raskt !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *