Videre i Masterchef i dag også!

Masterchef2

For en herlig gjeng! Og nå er det bare superdyktige kokker igjen. Og så meg da! Omg! Blir hardt å komme videre i morgen gitt! Men jeg er utrolig stolt over å ha turt å kaste meg utenfor komfortsonen. Bare det å tørre delta på dette var et stort skritt for meg. Jeg synes dette er det mest krevende realityshowet jeg har vært med på!

Masterchef1_8314

Jeg er overrasket over hvor bra det har gått! Selv valgte jeg å se på dette som en mulighet til å tørre være på i noe jeg absolut ikke hadde noen ambisjoner i. Så målet var å få en tur til København, bli kjent med nye mennesker ha det gøy og lære nye ting 🙂

Masterchef2_8313

Masterchef3_8311

 

Lol.. Gjør jo så godt jeg kan..

Masterchef4_8310

Masterchef5_8309

Tuuuusen takk for alle heiarop på insta, snap og facebook! Så herlige dere er !! <3 Det gjør meg glad at dere gleder dere på mine vegne. Jeg føler meg heldig som får oppleve så mye gøy! 😉

<3

2 Comments on “Videre i Masterchef i dag også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *