Det er utenfor komfortsonen det skjer!

Fjerde program i 2008-sesongen av TV2's "Skal Vi Danse", Lene Alexandra Øien og Tom Erik Nilsen

Ja, jeg har vært en offentlig person i over 10 år og stått mye på scenen. DET betyr IKKE at jeg ikke synes det er skummelt 😉 Men.. Jeg liker adrenalin, smerte, press og utfordring!

IMG_9727

Første gangen jeg skulle holde foredrag sa jeg etterpå at jeg aldri skulle gjøre det igjen. Jeg synes det var forferdelig å stå i sentrum og snakke om meg selv. Jeg har både opplevd at hele gruppen jeg foreleste for har sittet med tårer i øynene ( da ble jeg litt bekymret) og at hele gruppen lo 😉
Men jeg drives av å inspirere andre til å bli en sterkere utgave av seg selv og om de kan dra nytte av mine erfaringer ville det være egoistisk av meg å la være å dele føler jeg. Jeg føler dette er min livsoppgave og jeg tror at en av grunnene til at jeg har vært igjennom såpass mye i mitt liv var for at jeg skulle lære og tilegne meg kunnskap som jeg kunne dele videre. Jeg føler at det er min livsoppgave og inspirere andre til å leve det livet de lever og til å bli den sterkeste utgaven av seg selv. Og derfor er jeg nødt til å gå foran som et eksempel og være meg selv.
Det handler jo egentlig ikke om meg, men hvilken vekst jeg kan skape i andre menneskers liv.
Dessuten er viljen for å inspirere større enn frykten for og mislykkes. Hva er det verste som kan skje?
Jeg er opptatt av integritet. Det å «Walk the talk. Når jeg til daglig pusher andre utenfor komfortsonen kan jeg jo ikke la være å gjøre det selv! Det holder ikke å si hva andre skal gjøre, jeg må samtidig tørre å utfordre meg selv.
Det å sprenge grenser og kjenne adrenalin gir meg en flytopplevelse som gjør at jeg virkelig føler jeg lever. Jeg MÅ ha litt press og stress i livet mitt. Jeg ønsker å være i konstant utvikling hele livet og det skjer utenfor komfortsonen. Vi lever jo kanskje bare en gang! Jeg kan alltid bli bedre, men jeg er bra nok! Øvelse gjør mester. Noen ganger er det viktig å gi faen i perfeksjonismen, tenke at dette er bra nok og bare kjøre på! Uansett hvordan det går blir du en erfaring rikere. Det vil ALLTID være noen som ikke liker det du gjør. Men fortsett å være deg selv og stol på din intuisjon. Ta til deg konstruktiv feedback og gi FAEN i de som bare er sjalu og forsøker trykke deg ned. Bruk tiden på mennesker som gir deg positiv energi eller gjør deg bedre!
Den kommende uken skal jeg holde 3 foredrag?
Jeg er glad jeg har mange dyktige folk rundt meg som vil meg godt og gir meg konstruktiv feedback og et kjærlig spark i rumpa????

Mitt management Anti og coachingsakademiet jeg går coachteam er smarte dyktige folk som både er tydelige og strenge og gir konstruktig ærlig feedback, men som også motiverer og heier når det trengs 🙂

Samtidig har jeg gode venner som dyktige på hvert sitt felt og jeg blir alltid inspirert av å snakke med mine venner. Vi blir jo som de vi omgåes 🙂

Kjenn etter i magefølelsen din hva som er viktig for deg. Det finnes ikke noe rett eller galt. Du er DEG og DU vet din fasit! Bestem deg for hva du vil og kjør på!

Ha en herlig helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *