Like barn leker best

Anti

 

Forrige uke var det sommerfest med Anti AS som er managementet jeg samarbeider med. Det var i en kunstnerleilighet som jeg desverre ikke tok bilde av. Helt amazing. Vi fikk levert mat fra Thailandske Plah på Majorstua og lekte oss med photoboks og karaoke.

Antiparty2

 

Det var ikke alle som hadde mulighet til å komme siden det er en hektisk gjeng, men vi som var der hadde det utrolig kult. Selv har jeg ikke samarbeidet med Anti så lenge, men det var herlig å oppleve hvor liksinnede vi var. Det var en gjeng med mennesker som er opptatt av å være annerledes og det er kanskje ikke så rart siden det er mye det selskapet står for. Feels like family. Fantastisk. For en gangs skyld var det ikke bare jeg som hadde lyst til å synge karaoke. Her var det ingen sjenanse og folk dro den helt ut. Så utrolig inspirerende å være med mennesker som er seg selv 100% og slipper seg løs. Følte meg skikkelig hjemme.

Antipeople

 

Så mange jordnære, hyggelige og open minded folk. Gleder meg til fortsettelsen. Dette var gøy 🙂

 

 

2 Comments on “Like barn leker best

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *