Foredragsskrekken er borte

ForedragBI

Her står jeg foran ca 400 fantastiske siviløkonomelever på BI og foreleser. Jeg forteller om min reise med fokus på å ta sjanser, etterleve sine verdier og tørre være seg selv. Og ikke minst det å akseptere seg selv som bra nok.

Jeg ble valgt til å forelese på Siviløkonomene sine fagdag grunnet at jeg er annerledes. Jeg har nå etterhvert blitt kjent for å gå mine egne veier. Dette er noe jeg er veldig stolt av. Sist gang jeg var på BI var i forbindelse med sosiale medier kurset til Cecilie Staude som er ei dame jeg virkelig beundrer og jeg opptrådte som artist på fadderullanuken i 2008 under oppkjøringen til Skal vi danse som jeg vant.

Jeg må si livet har endret seg mye siden den tid. Mye jeg aldri hadde trodd skulle skje har faktisk skjedd. Hver gang jeg samarbeider med BI er jeg så utrolig imponert. Ungdommene er så proffe og høflige. Jeg følte meg skikkelig velkommen. Faktisk var det flere av elevene som sendte meg snaps i forkant og gledet seg også. Faktisk så valgte jeg å dra tidligere opp på BI enn jeg hadde planer om fordi jeg synes de var så utrolig hyggelige og jeg følte meg hjemme der. Og når jeg gikk ut på scenen var foredragsskrekken min borte. Jeg storkoste meg med å forelese på BI. Det var kjempegøy! Og så utrolig hyggelig å få positiv respons i tillegg. Det er ikke en selvfølge.Gode forberedelser er ALT. Selvfølgelig vil smaken være som baken, delt i to. Umulig at alle digger alt jeg gjør. Men jeg velger å gjøre mitt beste og sette pris på den positive feedbacken jeg får og ta til meg den konstruktive for å forbedre meg.

Keycards

Selvfølgelig kan jeg alltid bli bedre og det jobber jeg kontinuerlig med å bli, men jeg tar til meg den positive feedbacken og har nå bestemt meg for at jeg skal fortsette å holde foredrag. De seneste årene har jeg vært litt redd for å ta for mye plass, men nå er jeg tilbake til meg selv igjen og jeg trives med å stå på scenen 🙂

2 Comments on “Foredragsskrekken er borte

    • awww, tuuuusen takk! Hils Cecilie Staude så mye fra meg!! Hun er så bra!!! Jeg kommer gjerne igjen vetu!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *