For en treningsfest! :)

Oslomaraton2014

Oslomaraton04

Jeg elsker sporty sosiale events som dette hvor man får catchet up med herlige likesinnede venner. Flere av jentene har jeg møtt på treningsreiser og det er SÅ koselig å se de igjen. Oslo maraton er en folkefest og det er så fint å se så mye treningsglede og ikke minst mestringsfølelsen når de som løper kommer i mål!

Oslomaraton03

 

I fjor løp jeg full maraton. Ja, du hørte rett. Helt crazy! I år valgte jeg å slå min egen tid på 10 km. Jeg hadde ikke løpt så mye i det siste, men valgte ikke feige ut av den grunn. Tiden min var fra før på 1 time. Målet var å komme under den tiden. Desverre løp vi i kø første kilometeren og tapte nok et minutt der, men brukte ca 56 minutter og det var mye bedre enn ventet siden forberedelsene ikke var optimale da løpingen ikke har vært prio 1 for meg. Gøy at jeg har blitt raskere.

Oslomaraton02

 

Glade etter å ha kommet i mål! 🙂

Oslomaraton01

 

Min venninne Line blogger her. Hun løp desverre ikke i år, men hun har lovet å bli med neste år 🙂

Dette var gøy! Mye enklere å holde motivasjonen oppe når du har et konkret mål å jobbe mot. Så sett deg et mål! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *