Foodprep

Foodprep

 

I en hektisk hverdag er det viktig å være bevisst på sine mål og verdier for å ta de riktige valgene hver eneste dag. Hva som er de rette valgene er det kun du som vet. En del spør meg hvordan jeg kan være så strukturert med kosten og hvordan jeg holder meg i så godt form. Dette er rett og slett fordi jeg er opptatt av å ha en god grunnmur som består av et solid kosthold og trening i bunnen i tillegg til at jeg får nok søvn. Dette er det aller viktigste for at jeg skal være den beste utgaven av meg selv. Basic needs rett og slett.

Det behøver ikke å være så komplisert. Alt avhenger av din innstilling. Lag litt ekstra middag og legg det i matbokser du kan ta med deg på jobben. Verre er det ikke. Alt avhenger av målet, men å få i seg ren og næringsrik mat vil gi deg energi til å takle hverdagens utfordringer og det vil gå bedre på treningen.

På dette bildet har jeg laget to porsjoner med kylling og brokkoli og en med karbonadedeig, grovkakkede tomater og brokkoli. Så kommer jeg til å spise en neve usaltede nøtter eller en liten avocado ved siden av 🙂

Vi er som bilen. Uten bensin stopper bilen. Uten rett næring fungerer ikke vi heller. Så spis næringsrikt og nok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *