Noen lever opp til alle andres forventninger hele livet..

BABE

Det er interresant hvordan hår og utseendet danner en form for identitet og hvordan vi blir oppfattet på ulike måter med enten store pupper vs små pupper og kort hår vs langt hår. Det har vært en spennende endringsreise hvor jeg har lært masse om meg selv og andre mennesker. Det jeg hvertfall har lært de siste 10 årene er at mange mennesker forhåndsdømmer.  Mitt utseendet er ikke det som definerer meg, MEN jeg som alle andre bryr meg om mitt eget utseende og det kommer jeg nok alltid til å gjøre. Jeg er opptatt av å føle meg vel. Det indre og ytre henger sammen. Etter å ha balansert mellom ytterpunktene,  blitt mer selvsikker og kjent med meg selv de senere årene har jeg blitt enda mer bevisst på at frihet, respekt, ærlighet og rettferdhet er viktige verdier for meg.
Jeg opplevde mye sjalusi da jeg hadde blondt langt hår, store pupper og var modell. Selv følte jeg ikke det var noe galt i måten jeg så ut og jeg likte å vise meg fram. Jeg synes ikke det skal være noe galt i det. Det er jo noe av det mest grunnleggende i oss mennesker det å bli sett.  Jeg var jo faktisk bare meg selv og gjorde det jeg der og da hadde mest lyst til , men jeg ble mye mobbet, fikk slibrige kommentarer og ble mye seksuelt trakassert . Så det krever baller for å tørre å være seg selv fullt ut!
Som ung jente forstod jeg rett og slett ikke at jeg ble utsatt for sjalusi og andre ville trykke meg ned fordi de skulle ønske de kunne gjøre det samme som meg. Vi lever kanskje bare en gang og jeg ER og forblir en babe og jeg er stolt av det. Som lita jente før jeg oppdaget da jeg levde i en mer skjermet verden var jeg utadvendt og likte underholde. Det har jeg alltid gjort. Jeg er glad i mennesker, liker å glede andre og jeg er ikke flau for å si at jeg elsker oppmerksomhet. Dette betyr ikke at jeg ikke er indre styrt. Hadde jeg ikke vært det hadde jeg aldri nådd så mange mål. Ja, jeg liker applaus, men først og fremst må JEG  kunne stå for det jeg gjør.
Det finnes ingen fasit på hvordan vi skal leve vårt liv og livet kom ikke med en instruksjonsbok. Livet er en utviklingsprosess for oss alle om vi vil og vi blir aldri utlært. Dessuten kan det ta mange år å bli kjent med seg selv. Noen blir aldri det fordi de ikke tør å søke innover, men kun følger flokken. De fleste mennesker er jo flokkdyr. Det som er rett for en person er feil for en annen. DU må gjøre det som er rett for DEG uavhengig av hva alle andre måtte mene??????
Selv er jeg av den livssfilosofi at vi kanskje lever bare en gang og vi aner ikke hvor lenge.

Vær stolt av den du er, følg dine drømmer og bli Rik på opplevelser. Det er NÅ livet skjer.
Ha mot til å tørre være den DU vil være og respekter at vi alle er ulike, men unike ????
‪#‎frihet‬ ‪#‎respekt‬ ‪#‎ærlighet‬ ‪#‎rettferdighet‬ ‪#‎opplevelser‬ ‪#‎branok‬ ‪#‎lalifestyle‬

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *