Laaaangt utenfor min komfortsone.. På et kjøkken! Oh no!!

Masterchef

Å stå på kjøkkenet har aldri vært en ambisjon for meg egentlig. De gangene jeg står på kjøkkenet er det fordi næring er som bensin for bilen. Jeg er ingen typisk housewife og foretrekker at mannfolk lager maten til meg eller å spise ute om jeg skal være 100% ærlig. Jeg synes menn kler bedre å være på kjøkkenet 😉  Vel, det hender jeg glimter til om jeg ønsker å glede noen med mine kokkekunster som jeg lærer fra Google. Jeg klarer jo det jeg vil. Det er ikke det. Men å stå på kjøkkenet er ikke det jeg har hatt mest lyst til i livet. Det gjør jeg heller innimellom spontant når jeg først får lyst til det enten det da er fordi jeg plutselig har bestemt at jeg skal lage lammeskank eller en eller annen kake jeg har funnet på Pinterest eller noe. Jeg ønsker heller å bruke tiden min på å jobbe med min lidenskap som handler om treningsglede , mestring og livskvalitet.

Ja, jeg kan mye om kosthold og hvilken næring du bør få i deg for å få resultater på treningen og jeg lager mye sunn, lettvint hverdagsmat.  Men noen gourmetkokk er jeg langt ifra. Det overlater jeg til de profesjonelle!

Og det var nettopp derfor jeg takket ja til Masterchef.. Fordi jeg synes det virket kjempeskummelt! LANGT utenfor min komfortsone. Virkelig ikke min arena! Mer skummelt enn både «Robinsoneksepedisjonen», «71 grader nord» OG «Skal vi danse». Jeg følte det var på tide og utfordre meg selv skikkelig ved å kaste meg LAAAAANGT utenfor komfortsonen.. Det kule med å utfordre meg selv i noe det ikke var så viktig for meg å vinne var at jeg klarte gi F og ha det gøy.

Masterchef2

 

Tidligere da jeg har vært med på lignende TV show har jeg vært så opptatt av å vinne. Ja, det er sannheten og det har ikke alltid vært så lurt.. Nå var jeg mer opptatt av å oppleve, bli kjent med nye mennesker, lære noe. Mulig dette var på grunn av jeg har gått coachingkurs den seneste tiden. Hvertfall så jeg på dette som en del av min utviklingsprosess. Det var deilig og legge mitt ego til side og bare ha det gøy! For jeg elsker jo å ha det gøy! Og siden jeg ikke hadde så høye ambisjoner og hadde lave krav til meg selv i Masterchef var det lettere og ikke ta meg selv like høytidelig. Jeg lo mye av meg selv da jeg deltok på dette.. Gsus.. Tipper jeg kommer til å sitte med en pute foran ansiktet når jeg skal se dette og at jeg kommer til å få meg en god latter. For jeg er jo virkelig malplassert!

Jeg fikk enorm respekt for de som jobber med dette etter å ha deltatt på Masterchef! De burde få høyere lønn! SÅ mange detaljer de skal kunne gjøre på kort tid. SÅ mye presisjon! WOW! Jeg er imponert! 

Masterchef har premiere 28.august

4 Comments on “Laaaangt utenfor min komfortsone.. På et kjøkken! Oh no!!

    • Hehe.. Så gy at du gleder deg! Tipper du får deg en god latter. Jeg er ingen typisk husmor akkurat 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *