Jeg har så mange å takke!

 

Det er så utrolig mange mennesker som fortjener en stor takk fra meg. Jeg er så utrolig heldig som har så mange flotte, rause mennesker rundt meg som bryr seg om meg og stiller opp når jeg trenger de. Det er mange mennesker i mitt liv jeg er glad i som dere ikke alltid ser. Disse menneskene er ikke der bare de dagene jeg er på opptur. Da er alle der. Disse menneskene er der om jeg har nedturer også og de er ikke først og fremst opptatt av å bli avbildet med meg i et blad, pøå sosiale medier eller å tjene penger på meg. De liker meg som et menneske og ikke bare ”Lene Alexandra”. Jeg starter med å takke noen av dem i dag <3

HÅKAN

Håkan Walden:

Hadde det ikke vært for blant annet deg hadde jeg aldri kunnet pusse opp leiligheten min i fjor. Da jeg var i utlandet og ledet 4 treningsreiser tok du ansvar og sørget for at ting ble gjort. Du sørget for å inkludere meg i alt som skjedde og det eneste jeg behøvde gjøre var å si ja eller nei og du forholdt deg til budsjett. Du viste at du hadde stålkontroll og jeg følte meg trygg på at ting ble gjort nøyaktiig. Takk for gode samtaler. Skal snart invitere deg på middag igjen.

Dag Arne:

DAGARNE

Takk for at du hentet meg på flyplassen. For at du tok meg med på sykkeltur og tok deg tid til å prate med meg da jeg trengte støtte i fjor. Du kom inn i mitt liv akkurat som bestilt. Tusen takk for at du tør å si din mening og kommer med innspill og meninger som utfordrer meg og får meg til å tenke annerledes. Du er veldig annerledes enn meg og det gjør meg bedre. Takk, du er et vakkert menneske.

 

Anne Lise :

ANNELISE

Jeg har ikke ord. Du kom inn i mitt liv som en virvelvind som deltager for Team LA Lifestyle sommeren 2014. Umiddelbart visste jeg at du var ei jeg ønsket å ha i livet mitt. Du er så herlig, ekte, omsorgsfull, tøff, men følsom. Vi kan snakke om alt i timesvis og vi kan både le og gråte sammen. Jeg vet at du er der for meg på regndager så vel som solskinndager. Takk for at du har lært meg å crawle, takk for at du er openminded, takk for kjærlighet og ikke minst at du hjalp meg med flyttingen.

 

 

Rekord4.15

Sandra Johansson:

Jeg møtte Sandra da vi gikk personlig trener utdanningen. Hun satt på første rad og noterte ivrig. Vi er forskjellige på mange måter og utfyller derfor hverandre bra, men samtidig deler vi samme livsstilsfilosofi og lidenskap. Sandra er tvers igjennom god og til tider naiv. Hun tror det beste om folk og jeg synes det er en utrolig fin egenskap. Samtidig er hun beintøff og hun er en venninne som stiller opp uansett hva det måtte være. En gang jeg var syk sengeliggende og ikke kunne forelese tok Sandra utfordringen på strak arm og stilte opp for meg.  Hun bryr seg alltid om hvordan jeg har det. Hun driter i om jeg er kjendis. Det visste hun ikke engang at jeg var da vi traff hverandre. Sandra har gode verdier og det har vært utrolig spennende å følge hennes reise og se hvor mye hun har vokst siden vi traff hverandre første gang.

Lasse Østervold:

LASSEØSTERVOLD

Lasse møtte jeg da jeg deltok i 71 grader nor. Han jobbet i crewet. Vi fikk utrolig bra kjemi umiddelbart. Lasse er crazy og jeg digger det. Han tenker stort og ser muligheter! Vi deler mye av de samme verdiene og livsstilsfilosofien. Vi er begge open minded og opptatt av frihet. Vi kan snakke filterfritt og ingen av oss dømmer. Det er så herlig!

Felles for alle disse vakre menneskene er at de er opptatt av frihet til å være seg selv. Tusen takk for at jeg er så heldig å ha så mange herlige mennesker i mitt liv som er der for meg når jeg driter meg ut, går på trynet eller er ustlitt.

Ingen greier alt alene. Selv ikke Lene Alene…

 

 

 

2 Comments on “Jeg har så mange å takke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *