I feel like a woman

LAHAPPY

 

Shit, har du noen gang vært skikkelig høy på livet? Uff, jeg kan sveve litt vel høyt noen ganger og akkurat nå er jeg der. Det er så deilig og jeg er så takknemmelig! Makes me wanna be more girly. Vi må bare nyte når livet smiler til oss jenter! <3

Så i dag skal jeg til Pontus min frisør på Oslo Hair. Jeg er SÅ klar for en endring og jeg er så spent på hva vi skal gjøre. Det var gøy med kort og jeg følte meg kul og tøff med det. Men jeg lærte også enormt mye om meg selv ved å klippe meg kort. Ja, jeg kan absolut ha det, men nå er jeg lei. Jeg liker endringer 🙂 Den seneste tiden har jeg virkelig blitt enda bedre kjent med meg selv og mitt indre. Det er mitt indre, mine verdier som definerer meg. Det at andre dømmer meg på grunnlag av mitt ytre er ikke mitt problem. ENDELIG har jeg kommet dit hvor jeg klarer å gi FAEN når noen ikke klarer se forbi mitt ytre og snakke til den jeg faktisk er. Ja, endelig. Det har tatt tid og det har vært en prosess. Det viktigste er at JEG vet hvem jeg er og at JEG er meg selv.

DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER.. ( Da driter du deg ut 😉

Ombrehairextensions

 

Omg! Jeg drømmer om Laaaaaaaaaaangt hår igjen! Hele livet har jeg balansert mellom ytterpunkter og til tider liker det ekstreme. Spent på hvordan jeg blir på håret denne gangen 😉 Hihi..

Det er så herlig å være kvinne <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *