Føler meg ikke en dag over 25..

Paris

Årene går, men jeg føler meg ikke en dag over 25. Sprøtt. Leste en sak i avisen her om dagen med de som nekter å leve som gamle. De som vil være unge for alltid. Jeg er nok en av de. Ikke fordi jeg frykter å bli gammel, men fordi jeg er og forblir leken og langt fra A4. Jeg ønsker å leve livet mitt slik det føles naturlig for meg.

Jeg blir 34 år 29.oktober. Ja, du hørte rett. Da jeg var yngre syntes jeg at de som var 34 var «voksne». Selv har jeg noen moments hvor jeg føler et snev av det å være voksen som kanskje da jeg gjør regnskap eller vasker klær. Ja, det hender dette må gjøres også gitt.. hehe.. Vel, i år skal jeg ikke ha noen stor feiring med venner. Jeg skal faktisk ikke fortelle de at jeg har bursdag heller til en forandring.Blir spennende å se om noen faktisk vet når jeg har bursdag. Må innrømme at jeg er dårlig på å huske datoer og slikt selv så jeg forventer ingenting. Men Facebook hjelper jo til.. 😉

I år reiser jeg til Paris for å feire bursdagen min og jeg gleder meg enormt. Jeg føler at Paris er så meg! I love it! Leter nå etter hotell og kjenner jeg er rusa på tanken. Det er ha noe å se fram imot gjør at jeg blir ekstra motivert til å jobbe i hverdagen.

I <3 PARIS! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *