Tok med meg min far på middag

TokmedfarpåmiddagNautulus

Min far er så altfor snill og skjemmer meg bort med å lage masse deilig mat til meg når jeg er på ferie. Det er en av hans måter å vise kjærlighet på. Så jeg følte for å ta med meg min kjære far ut å middag for å skjemme bort han litt også. Selv om han mener at han lager bedre mat enn på restaurantene og at det er bortkastet bruk av penger. Ja, ja. Jeg er rett og slett for lat til å lage mat på ferie. Har ikke lyst 🙂

Nautulus1

Vi dro på Nautulus som er en av de restaurantene jeg liker best her i området. Restauranten ligger rett nede ved havet slik at du får en herlig vind mens du kan sitte ute å spise. Min far og jeg valgte å spise pasta siden vi ønsket en forandring og noe med skikkelig smak i. Han spiste carbonara og jeg lasagne. Pappa var litt oppgitt over at de ikke kom med Parmesanen med engang. Det synes jeg var litt søtt og siden min far er litt mer blyg enn meg tok jeg ansvar og fikset så det stod på bordet med en gang han ga uttrykk for at det ikke var bra nok service. Min far orket bare halvparten av retten sin og jeg foreslo at vi kunne ta med resten i doggybag, men det syntes han ikke noe om. Jeg gjorde det allikevel, men det ble ikke spist.

Jeg brente tungen min på lasagnen, men ellers var det koselig å ha med min kjære far på middag. Han skal ha for at han alltid er seg selv 🙂 Han nevnte at han burde spise mindre sukker og bevege seg mer nå siden han har gått opp 5 kg. Vel, kanksje jeg får han på gli? Ikke alltid lett med sine nærmeste.. Vil jo så gjerne at min far skal ha best mulig helse og leve LEEEEEEENGE!! ( Ikke det at en sunn livsstil er noen garanti i dag med alle mulige slags sykdommer som kan dukke opp)

Glad i pappan min jeg <3

2 Comments on “Tok med meg min far på middag

    • Haha.. Romantiske restrauranter kreves ikke når man skaper romantikk sammen veitu 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *