De dagene hvor jeg ikke føler meg sterk

 

Manthana Sukkun_7531

 

Foto: Denne dama Manthana Sukkun er HELT råsterk og samtidig så raus og go mot de rundt seg <3

Vi hadde en crossfit økt som nok en gang bestod av roing som absolut ikke er min favoritt.. Hehe.. Vel, vi må jo gjøre mer va det vi ikke er gode på for å bli bedre. Så jeg får virkelig kjørt meg med roing her nede. Føler ikke jeg gjør annet! Men det er nok en mening med det! hehe..

Vi startet med å øve på kipping. Jeg må innrømme jeg synes det var litt rart at vi ikke hadde noen oppvarming før det, men det var det tydelighvis ikke ved denne crossfitboksen i dag. Kipping har jeg aldri gjort før, så det gikk som det gikk.. RÆVA! La ut en video på snap. Hehe.. Økten bestod deretter av å teste hvor raskt vi rodde 500 m og så 2000 m. Jeg er stolt over at jeg bet tennene sammen og fullførte og at jeg ikke kom så langt bak de andre allikevel. Det ga meg en liten følelse av mestring. Men damn, det er hardt å ro! STORT forbedringspotensial!

Kippingpic

Foto: Bilde tatt fra video på snap, så litt utydelig og jeg skjønte ikke hvordan jeg la ut video, så det ble som det ble 😉 Bra nok..

Kipping_7535

Så skulle vi avslutte med å makse i markløft. Min maks før ferien var på 95 kg, men det greide jeg ikke i dag..Jeg løftet 85 uten problem, men da jeg forsøkte på 90 klarte jeg knapt bevege vekten. Arghhhh!!! Den føltes VELDIG tung og jeg følte meg ikke sterk. Dessuten ønsket jeg ikke risikere å skade meg. Det er viktigere for meg å ha god teknikk framfor å perse for enhver pris. Vi har bare en rygg og den skal va for resten av livet! Enten har jeg blitt svakere i ferien eller å var jeg ikke i rett mental innstilling. Jeg var nok ikke sint nok i dag! Lol..Noen ganger har jeg bare ikke helt dagen. Og i dag var det en sånn dag..

Deadliftfailurepic

Deadliftfailure_7519

Men jeg gleder meg destod mer til å spise masse og løfte tungt fra september etter Oslo triathlon og Oslo maraton er gjennomført 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *