Takk min gründersøster Irene

IMG_7539

Irene er 43 år gammel og driver LA Luna restaurant i Torreveija. Dette er meget hyggelig restaurant hvor det kommer mange norske besøkende og aller mest eldre. Servicen er superbra og Irene bryr seg mye om kundene sine på en genuin måte.   Min far jobbet litt med å bygge Harley Davidson i sjappa til hennes mann og slik ble vi kjent. Min far hadde snakket mye om Irene før vi møttes og var tydelig imponert over henne. Dette er nok mye fordi pappa alltid har likt sterke kvinner med bein i nesa og høy arbeidsmoral. For pappa er det kun hardt arbeid som gjelder! Nå som jeg har vært så heldig å bli kjent med denne dama er jeg ikke overrasket over at min far er imponert. Jeg har selv blitt meget imponert!

Irene har stor stolthet i jobben sin og høy arbeidsmoral. Jeg digger når jeg treffer mennesker som inspirerer meg ved å være seg selv. Et supert forbilde! Ikke bare er hun hardworking, men hun er rettferdig, ærlig og direkte samtidig som hun elsker å hjelpe andre mennesker. Slik som da hun hjalp meg å booke bussbilletter til Marbella siden jeg ikke fikk booket med mitt norske kort. Jeg blir så frustrert når tekniske ting ikke funker, så da var det godt å ha en storesøster som kunne sørge for at billettene ble booket i en rekordfart! 🙂

Jeg har ikke gått noen bachelorutdanning og jeg har «rotet bort» 10 år av mitt liv. Da er det fint å ha gode fortrolige samtaler med ei raus gründerstoresøster som har mye erfaring og som gledelig deler av sin kunnskap. Jeg har MYE å lære, men lærer heldighvis ganske raskt av å være nysgjerrig og stille spørsmål til de som kan det.

For et forbilde og ei tøff inspirerende gründerdame! Jeg føler meg heldig som får omgåes så mange fantastiske mennesker <3

3 Comments on “Takk min gründersøster Irene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *