Takk for kjærligheten :)

Følgerpåsnapchat_7496

Nå har jeg kommet ganske langt på den nye boken min. Jeg har skrevet ca 151 sider med en del bilder. Fortsatt en del som skal på plass, men jeg har gjort det meste av grovarbeidet. Nå skal jeg få mer struktur på tingene og få noen til å lese igjennom boken og komme med innspill til hva jeg mangler eller kan forbedre. Jeg har brukt store deler av min ferie på å skrive denne boken til dere og da setter jeg så enormt pris på meldinger som denne på snapchat. Jeg kjenner at jeg blir enda mer motivert til å skrive ferdig min neste bok. Jeg tenker på dere når jeg skriver den og ved å få snaps fra dere har jeg fått et enda klarere bilde av hva dere som følger meg er opptatt av og jeg tar hensyn til dette når jeg skriver.

Jeg gleder meg masse til å dele boken med dere og setter enormt pris på støtten deres. Noen av dere har fulgt meg og støttet meg i over ti år igjennom alle fasene fra Robinson, Grand Prix, Skal vi danse og nå som  personlig trener, mental trener, forfatter og livsstilsgrunder og foredragsholder

TUSEN TAKK! Det er takket være dere at jeg får jobbe med det jeg brenner for aller mest! Takk for at dere lar meg inspirere dere <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *