Nye bekjentskaper

Torreveija2015Elaineoglene

Jeg blir så utrolig glad når jeg treffer mennesker som er seg selv slik som Elaine. Det har vært så inspirerende å bli kjent med henne. Synd å si det, men det er altfor sjelden jeg møter mennesker som er seg selv og tør innrømme sine svakheter og innrømme at de ikke kan alt. Elaine er åpen og rett på sak. Det at jeg har vært sammen med Elaine så mye i ferien har gjort at jeg har kunnet slappe av og være enda mer meg selv enn noensinne. Verken jeg eller Elaine dømmer folk og vi er opptatt av å akseptere at alle vi mennesker er ulike og at vi er den beste versjonen når vi er mest mulig autentisk. Det er så herlig å være med et menneske som ikke skal kritisere alt jeg gjør, men som heller applauderer at jeg er ærlig, åpen og følger min magefølelse.

Noen ganger tror jeg at det er meningen at vi skal treffe ulike mennesker på vår vei og noen mennesker er lett å bli glad i. For meg spiller det ikke så stor rolle hvordan folk er så lenge de er ærlige, snille og positive. Ingen mennesker er uansett perfekt. Elaine har inspirert meg på så mange rare måter jeg aldri trodde var mulig. Hun gjør alt på sin egen måte og følger ikke alle uskrevne regler.

Jammen har lært mye om barn på denne ferien også gitt. Mye som må times når man ammer har jeg skjønt. Det er jo ikke mange ukene siden Elaine ble mor for andre gang. Det er så utrolig imponerende å se hvor sterk hun allerede har blitt og hvor hardt hun trener. Hun er så målbevisst. Tenk at hun skal konkurrere i Crossfit i januar 2016! WOW! Tøft!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *