Er det mulig å være så teit?

Nr2crossfit

Gsus.. Noen ganger klikker det konkurranseinstinktet mitt inn såpass mye at jeg gjør mye rart. På crossfiten i dag klarte jeg å psyke meg opp og tenke så positive tanker at jeg trodde jeg hadde vunnet helt til jeg så litt nærmere på bildet ovenfor på kvelden. Nr 2 var det visst. Kanskje ikke så rart. Hun som vant konkurrerer jo i Crossfit og er HELT rå!!

Manthana Sukkun_7531

Helt greit å bli slått av denne dama 🙂 Hun løftet dessuten tyngre enn meg. WOW! Inspirerende dame! Gleder meg til å komme hjem å trene for fullt igjen.

Dagens økt:

Tabata planke med 15 kg på ryggen

WOD:

4 runder

25 pushups

15 TTB ( Toes to bar)

5 snatch

En utrolig deilig økt! Det er så digg å bli skikkelig gjennomsvett! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *