Ble hvertfall EN førsteplass i dag!

1.plassgocart

Nå tenker du kanskje at jeg er litt VEL opptatt av å vinne? Vel, jeg er bare meg selv og jeg kan ikke noe for at jeg liker å konkurrere. Det er en del av meg og jeg har konkurrert siden jeg var liten i både håndball og fotball. Jeg synes det er gøy! Det å spille uten å forsøke å vinne er kjedelig synes jeg. Da kan jeg likegodt la være. Det aller gøyeste er jo å vinne og få 1 plass 🙂 Jeg har for lengst forstått at jeg ikke alltid kan vinne, men jeg nyyyter det når jeg blir nummer 1. Jeg har slått en del mannfolk i gocart i det siste også og det er ekstra stas kjenner jeg 😉 Jeg har virkelig funnet min sport! hahaha..Synd jeg ikke startet tidligere så jeg kunne blitt formel 1 kjører. Tenk hvor rått DET hadde vært da!!

Red-Bull-RB11-Technikcheck-Formel-1-2015-articleTitle-aefa097b-8432751

Det må jo være HELT rått å kjøre Formel 1!! Det var godt å få til en siste runde med litt action, adrenalin og flytopplevelse før jeg forbereder meg på hjemtur. Snart er jeg tilbake i hverdagen med mer rutiner , orden og struktur.

Jeg lurer om det er mulig å få til å kjøre formel 1 en dag? Hm..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *