Jøss, jeg får kunder via snapchat!

Snapchat-flashy-features

I dag har jeg fått flere bookingforespørsler som personlig trener og mental trener på snapchat uten at jeg har forsøkt å selge noe, så dette kan tydelighvis anbefales for oss entreprenører 🙂 Jeg var ikke klar over at det var en så bra salgskanal, men det er tydelig at mange i min målgruppe er på snap. Dette var gøy! Hyggelig at mange ønsker å inngå et samarbeid med meg.

Jammen har jeg fått forespørsler her i spania også, så kanskje jeg blir her.. haha..Nei, gitt. Det kan jeg desverre ikke. Jeg må hjem til mine faste herlige kunder som jeg føler er min forlengede familie <3 Høsten min er så full med kunder at jeg knapt har tid til annet enn å jobbe 😉  Men hva gjør vel det når jeg elsker jobben min og virkelig brenner for å pushe andre mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv så de når sine mål! 🙂 Jeg skal uansett ha to uker ferie i desember og tar nok en langhelg til min far i høst når det begynner å bli grått i Norge.

På snap poster jeg trening, fattern som drikker øl og synger karaoke. Ellers latter, fjas og andre ting jeg er opptatt av 🙂 Litt mer sporadisk , hverdagslig og oftere på snap enn på insta og Facebook 🙂

Følg meg gjerne for inspirasjon på insta eller snap der jeg er mest aktiv. Hvem vet. Kanskje jeg trener deg i framtiden også? 🙂
Snapchat: lalifestyle

Insta: lenealexandra

<3 LA <3 
#snapchat #insta #sosialemedier #kommunikasjon #branok #lalifestyle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *