Det er opp til deg hvordan du velger å leve ditt liv

FullSizeRender

Om du vet hva du vil ha og holder fokus får du det til slutt.

Jeg tror det er en grunn til at ting skjer. Lykkes vi ikke på første forsøk er det fordi vi ikke er klare for det enda. Det er alltid noe vi skal lære om vi går igjennom utfordrende tider i livet og jeg tror ikke det er tilfeldig når vi blir kjent med nye mennesker på vår reise. Selv har jeg vært heldig og møtt mange spennende mennesker på veien som både har støttet meg, lært meg mange nye ting eller til og med gitt meg muligheter.Jeg har ingen lang akademisk utdannelse, så det jeg har lært mest av er helt klart samtaler med mennesker.

Noen tror at andre mennesker lever «instalives», men sånn er det ikke. Vi har alle en historie. Det er bare ikke alle som deler sin historie og vi velger selv om vi vil skamme oss over fortiden og la den ødelegge nåtid og framtid. Den som har evnen til å legge den raskt bak seg får minst hodebry er min oppfatning. . Jeg tror på mange måter at en fasade er en form for beskyttelsesmekanisme og at vi har ulike nivåer av hvor mye vi ønsker å dele. Det å vise seg sårbar kan gjøre at det blir brukt i mot deg og mange er desverre veldig opptatt av hva alle andre mener. Vi mennesker ønsker å bli sett og få bekreftelse på vår grunnleggende eksistens. Det ligger i oss mennesker. Hver og en må sette sin grense for hva de føler seg komfortabel med å dele. Her finnes det inget fasitsvar annet enn at du gjør det som føles riktig for deg.

Livet mitt har vært en spennende reise og jeg har lært enormt mye. Mest har jeg nok lært ved å være nysgjerrig og ved å tørre å ta sjanser.Det å prøve og feile.  Jeg har alltid hatt lett for å komme i kontakt med folk. Før var jeg ikke klar over at dette var en meget god egenskap jeg hadde. Men etter å ha blitt kjent med mennesker som ikke er så sosialt anlagt som meg har jeg forstått at noen knapt tør å snakke med ukjente. Selv synes jeg ukjente er spennende fordi jeg er nysgjerrig og interresert i mennesker og spesielt mennesker som skiller seg ut. Jeg har selvfølgelig dager hvor jeg er sliten og ikke er like utadvendt og det finnes mennesker som er MYE mer utdavendt enn meg. Men jeg har innsett at min interresse og nysgjerrighet for mennesker er en styrke.

Det jeg med sikkerhet vet etter alle disse årene er at det er bare å glemme å forsøke kontrollere livet. Endringer kommer enten du vil eller ikke og da lønner det seg å være tilpasningsdyktig og løsningsorientert. Den med størst fleksibilitet kommer lengst. Jeg vet det ikke alltid er lett og at det kan ta tid. Det kan det for meg også selv om jeg synes endringer er spennende og det gir meg fornybar energi.

Øv på å lytte til magefølelsen og hjertet ditt. Kjenn godt etter hvilke verdier som er viktig for deg og lev i tråd med de. Ja, noen ganger tar vi feil valg. Det er også en del av livet, men jeg tror  meningen med at vi gjør feil er  fordi vi faktisk skal lære noe av det.

Selv er jeg opptatt av å få maksimalt ut av livet mitt. I want it all! I believe in fairytales. Vi vet ikke hvor lenge vi lever eller om vi lever flere liv. Det er nå livet skjer og derfor ønsker jeg ikke å kaste bort tiden min. Jeg ønsker å bli rik på opplevelser, realisere mine drømmer og nå mine mål mens jeg er her på jorden. Jeg er en person som tar sjanser i livet, men det er nok også fordi jeg tenker ofte at «Hva er det verste som kan skje?». Om en jobb du starter i ikke blir helt som du tenkte kan du jo bare slutte og finne en ny jobb kan du ikke? Uansett hva du gjør så lærer du noe. Jeg har lært noe av alle mine erfaringer enten i jobb eller privat.  Det som er viktig er at vi ser tilbake og tenker hvordan vi kan ta lærdom av det som skjedde slik at vi forhåpentlighvis gjør det bedre neste gang.  Livet endrer seg og det gjør vi også. Det er en del av livet! Jeg tror på endringer! Selv liker jeg å ha drømmer, mål og planer. Men jeg lever allikevel NÅ!

Men husk.. Det er lov å endre mening så mange ganger dere vil og så ofte dere vil. Det er opp til dere og ingen andre. Føles det rett er det lett. Føles det feil er det ok å endre. Livet er for kort til å være i en situasjon hvor du ikke føler at du kan være deg selv eller leve det livet DU vil leve!

Min største frykt er fangenskap. Jeg brenner for frihet! Frihet til å være seg selv! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *