Overkroppspump og fettforbrenning

 

Jeg må si jeg merker varmen her nede som nærmer seg 40 rett som det er! Jeg hadde en plan om hvordan jeg skulle trene, men på grunn av varmen er jeg plutselig svakere og fornøyd om jeg får trent i det hele tatt. I tillegg har jeg greid å dra på meg en strekk i adduktorene ( innside lårmusklene) når jeg skulle trene sumo markløft. I tillegg gikk jeg på trynet i hoppehuset og slo leggen min. AU! Jaja.. Flaks at jeg kan være løsningsrientert og fleksibel da. Siden jeg hadde planer om å trene en fatburn økt , ble det en bodybuildingstyle overkroppsøkt med Supersett.

Da lurer kanksje noen på hva supersett er?

Superset gjør at du kan få unna treningen raskere siden du gjør to øvelser rett etter hverandre som f.eks push ups og roing hvor du jobber med motsatte muskler eller du kan trene samme muskel/ øvelse i superset. Dette gjør at du trener med høyere puls, forbrenner mer og er mer effektiv. Den eneste pausen du har i mellom settene er når du bytter øvelser 🙂

Rygg, skuldre og bryst:

A1 + A2: Incline benkpress for øvre del av brystet + stående roing med stang. 10-12 reps x 4 sett

B1 + B2: En arms skulderpress + pushups x 4 sett. 10-12 reps x 4 sett

C1 + C2: En arms roing med hantel + sidehev x 4 sett.

D1 + D2: En arms roing i maskin med høy albue + Facepull x 4 sett

 

 

Elaine_7335

 

Jeg snublet tilfeldighvis over Elaine Eksward på treningsstudio her om dagen. Hun er en kjent retorikkekspert fra Sverige som er foreleser og har skrevet blant annet boken Snacka Snygt. Utrolig dyktig og kul  gründerdame. Fantastisk sprudlende og god energi. Legg merke til at jeg ser ekstra glad ut på bildet. Det er så herlig å være her nede. Folk er så åpne og glade!

Ellers er jeg mest aktiv på snapchat for tiden hvor mitt navn er lalifestyle . Der poster jeg sporadisk spontant om trening og ellers annet jeg er opptatt av i hverdagen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *