Jeg lever drømmen – Skal vi danse

tumblr_luapinSZGE1qcq0rb

Noen ganger vet vi hva våre drømmer er og noen ganger havner vi bare i situasjoner som vi ikke vår villeste fantasi hadde turt å drømme om. Da jeg var liten eksisterte ikke engang Skal vi danse og jeg visste heller ikke at det var noe jeg drømte om å være med på. Men da jeg ble spurt sa jeg ja med hele kroppen. Du har sikkert hatt den følelsen en gang hvor alt føltes så rett? Det var akkurat slik det var for meg med Skal vi danse. For at jeg skal satse 100% må jeg ha et tydelig mål med det jeg gjør. Jeg må være bevisst på hvorfor jeg gjør det jeg gjør samtidig som det må være i tråd med mine verdier. Skal vi danse kunne gi meg en kickstart på min endringsprosess. Ja, visst var det skremmende og jeg var livredd for å drite meg ut på direktesendt TV perfeksjonist som jeg var. Men nok en gang var viljen til og lykkes større enn frykten.

VI MÅ TØRRE Å SATSE FOR Å VINNE!

tumblr_luapjmAApP1qcq0rb-2

Jeg var dømt nedenom og hjem av bettingselskapene. De hadde ingen tro på at en tidligere glamourmodell kunne vinne Skal vi danse. Christer Falck gikk ut i media og sa «Det er som en fotballspiller kapper av seg beina før VM». Min utenlandske manager sa «Why change a winning team?«. Jeg kunne ha latt meg knekke, men istedet valgte jeg å bruke det som motivasjon og det ga meg styrke. Jeg ble uredd, fokusert og enda mer sulten på å vinne for å bevise at jeg var mer enn hva man tidligere kunne se. Det handlet om noe større enn meg selv. Jeg ønsket å inspirere mennesker og vise folk at vi mennesker er sammensatt og har flere sider. Jeg ønsker å oppfordre til fordomsfrihet. Det å gi folk en sjanse. Vi kan alle endre oss.

LeneA_071108

Jeg var heldig og fikk Unn Grethe Berge som PR ansvarlig og hun fungerte samtidig som en god støttespiller og coach samtidig som mine venner og familie var i studio og heiet meg fram hver sending. Dette føler jeg meg enormt takknemmelig for. Jeg hadde lagt opp en strategi om at jeg skulle gjøre noen få utvalgte store mediasaker og takke nei til resten. Jeg snakket bevisst ikke om pupper. Dessuten var målet å være den som trente mest, var mest fokusert og ble teknisk best til å danse. Jeg valgte bort mange sosiale aktiviteter denne høsten. Da var det store sjanser for at alt kunne gå veien slik jeg så det.

(Tore Andre Flo er virkelig en av de vakreste menneskene jeg har møtt. Så raus, snill og god. Hadde ALDRI trodd at flere skulle stemme på MEG! )

1N6O0907tv2.no

 

 

Jeg var fortatt veldig usikker på meg selv denne tiden og derfor jobbet jeg destod hardere for å bevise at jeg var bra nok. Men.. Det jeg ikke hadde innsett enda var at det var først og fremst jeg selv som måtte akseptere meg selv som bra nok. Jeg gjorde alt jeg kunne for å bli akseptert og jeg jobbet beinhard.

OSLO 20081114; Finale i TV2-programmet "Skal vi danse" hvor Lene Alexandra Øien og Tom-Erik Nilsen vant.  FOTO: LASSE ERIKSSON HN 47-08

1N6O1242tv2.no

Tenk at jeg greide å fokusere på treningen og ha fokus på målet når jeg danset med en så kjekk gutt. Det sier litt om hvor mye jeg ville vinne og hvor viktig det var for meg 😉

LASER_dansefin20043723OG sammen med Tom Erik vant jeg Skal vi danse! WOW!

 

One Comment on “Jeg lever drømmen – Skal vi danse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *