Treningsglede og mestring på hesteryggen

Ridningspania1_7185

 

 

Mens jeg har vært hos min far i Spania har jeg blitt kjent med dattern til en venn av pappa som heter Mette og er 15 år . Hun spiller håndball og er en aktiv jente. PERFEKT!  Jeg fikk selskap av henne på både gokart, løping og svømming. Og jammen ville hun bli med å ri hest også! Fantastisk! Jeg er altfor rastløs til å ligge i solen en hel måned på ferie. Aktivitet er en del av min livsstil 😉

Ridelærer_7197

Selv er jeg en person som liker å ha struktur, men jeg er også avhengig av litt spontanitet, action og lek. I hverdagen kreves mye struktur for å nå alle mine mål. Derfor må jeg få utløp for min spontanitet på ferier.  Det passet derfor perfekt at vi  spontant fant ut at vi skulle ut på ridetur. Ekstra spennende var det siden jeg knapt hadde ridd siden jeg var 16 år. Jeg må innrømme jeg var litt nervøs. Spesielt siden faren til Mette mente det var skummelt og at vi kunne bli slengt av hesten. Samtidig tenkte jeg at det er jo ikke hver dag vi har muligheten til å ri, så dette må jo bare bli gøy! Jeg fikk spesielt lyst da jeg så hvor lyst Mette hadde på å ri 🙂 Dessuten mye gøyere å dele opplevelser sammen.

Ridning2_7196

 

Og gøy var det! Trening kan være så mangt. Jeg merket at det var mange år siden for å si det sånn. Selv om ridelærerinnen sa hun ble imponert og sa hun skulle tro jeg ikke hadde hatt en lengre pause enn et år fra ridningen  🙂 hehe.  If you cant make it fake it!

Vi blir uten tvil god på det vi trener på og jeg merket at kondisen min på hesteryggen var ikke like god som i den treningen jeg ellers gjør. Jeg ble raskt andpusten og svett + at jeg fikk syre i lårene. Jammen fikk jeg til å trave og gallopere også. DET var KONGE!!! I wanna do it again! 😉 For en mestringsfølelse og klare å styre en hest og klare både trave og galloppere. Det å få hesten og meg til å spille på lag <3

Kjenner jeg er litt støl på innsiden av lårene nå. Dessuten fin trening for kjernemuskulaturen.

Dette blir ikke siste gangen på hesteryggen!

 

Info: Vi red på Elrancho

Det kostet 20 euro for en time med ridelærer. Vi red bare på banen, men du kan også ri ut på tur i flere timer med ridelærer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *