I have dreams..

lenealexandralaidback_7444

Noen ganger eller mange ganger er jeg nødt til å ta noen «upopulære valg», gjøre det motsatte av mange andre og ofre noe for å følge drømmene mine. Jeg sitter nå og tenker over alle drømmene jeg har realisert og målene jeg har nådd og det gir meg en enorm tilfredstillelse. Samtidig sitter jeg og tenker på et mål jeg ikke har nådd som jeg fortsatt vil nå. Det krever at jeg tilegner meg mye ny kunnskap og har et godt team rundt meg. Det var et mål som desverre brast i siste sekund rett foran meg fordi det var for mye turbulens i forholdet jeg var i den gang. Forholdet slet meg desverre ut. Det var en tung tid og et stort antiklimaks.

Det er utrolig hvor mye privatlivet har å si for hvor bra du presterer i jobben din. Derfor er det ekstremt viktig å velge rett partner. Det har desverre ikke jeg alltid vært så god på. Jeg ga lenge opp drømmen min og mistet mye motivasjon og drive etter den nedturen. Det føltes som et STORT nederlag og jeg følte jeg mislykket i lang tid etterpå. Kjærlighet kan være risikabelt.  Jeg hadde aldri i min villeste fantasi forespeilet den hendelsen som skjedde. Men etter denne hendelsen har jeg virkelig lært at ALT kan skje og jeg lærte mye av det som skjedde. Etter veldig hardt arbeid over lenger tid og altfor destruktivt forhold mistet jeg mye av min styrke og ble for svak til å gjennomføre målet og realisere drømmen min. Jeg hadde inget sted å hente energi siden jeg hadde ingen trygghet noe sted. Hjemme var det litt som å gå i et minefelt.

Men nå har jeg fått tilbake troen takket være en av mine faste kunder som har ståltro på at jeg vil nå drømmen min. Jeg hadde nesten slått det helt fra meg fram til hun tok det opp før ferien.  Etter å ha gått på coachingutdannelse en stund og blitt coachet av mine medelever flere ganger har jeg nå begynt å se at det faktisk ER realistisk om jeg bare holder fokus og prioriterer bort det som skaper drama i livet mitt.

Samtidig tror jeg det var en grunn til at det ble som det ble. Det var ikke rett tid. Det var mye jeg skulle lære først. Jeg har en helt annen ro og det føles mer riktig nå samtidig som jeg har blitt flinkere til å tenke risiko og konsekvens enn jeg var før den hendelsen. Det er ikke bare viktig å ha en drøm og kjøre på uansett. Det er faktisk viktig at det er gjennomførbart og realistisk! Det er viktig å ha tenkt igjennom ting og ha planlagt det godt.

Awwww, jeg har så lyst til å nå denne drømmen. Tør desverre ikke å si det til dere hva det er enda, men så snart jeg tør skal jeg dele den med dere. I mellomtiden må jeg ta de rette valgene hver eneste dag for å nå målet 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *