«Jeg er en livsnyter»

ProetinshakemedElaine_8185

Hva betyr ordet livsnyter?

Dette er nok veldig individuelt. Mange tenker nok på livsnyter som en som drikker champagne, lever et jetsetliv med feit mat, fete biler og mye clubbing. Selv er jeg en livsnyter, men min definisjon av ordet handler ikke om å ødelegge min egen helse. Selv forsøker jeg til enhver tid å etterstrebe balanse. Jeg storkoser meg med en deilig proteinshake etter treningen. Det blir som en milkshake for meg som lever så nøkternt i hverdagen. Men når jeg spiser og lever så enkelt, rent og pent i hverdagen er det ekstra stas med en feit burger og en fargerink drink på helgen også. Dette er livsnytelse og balanse for meg! Jeg nyyyyter å leve sunt og å trene framfor å bade i champagne :)I do it my way.

Its not a diet! Its LA Lifestyle 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *