Dagens økt

Pushupmedvekt_7371

Elaine har program hun får tilsendt av sin trener i Stockholm.  Jeg tilpasser meg og følger henne så vi kan trene sammen. Det er uansett spennende for meg å se hvordan andre trenere legger opp sine program og jeg liker litt variasjon når jeg uansett ikke har et veldig konkret mål annet enn Oslo maraton 10 km. Det vet jeg jo at jeg klarer uansett. Men det kule nå er jo at Elaine faktisk skal være med å løpe! Jammen tok hun utfordringen på strak arm! Kul dame ass 😉

Økten:

 

Først gjorde vi litt bevegelsestrening/ stretching for å forberede kroppen fysisk og mentalt på hovedøkten og for å forebygge evntuelle skader. + at det er viktig å være bevegelig for å gjøre god teknikk i styrketrening og skape gode resultater.

– På hoveddelen kjørte vi Pushups , OHS ( Overhead squat), Goodmornings og eksentriske Pushup 5 runder.

– Så kjørte vi roing som Elaine er kjempeflink på siden hun rodde masse da hun var gravid. Jeg derimot puster og peser som en hval og svettet som aldri før. For et tempo. Vi rodde 500 meter x 5 og skulle ligge på under 2.20.

– Så avsluttet vi med sideplanke 30 sekunder x 3

Elaineogleneguns_8148

Kjente jeg ble sånn herlige endorfinrusa etter økten! Da smakte det ekstra godt med en skikkelig proteinshake. Jeg bestiller alltid en sjokoladeproteinshake med en banan i laktosefri på Maxx. Så leker jeg at jeg drikker milkshake. Mmmmm <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *