Har du tenkt på hvordan andre oppfatter deg?

Elainebesøkpannekaker_8172

 

Jeg skvatt nesten litt da jeg så disse bildene på Elaine sin blogg . Jeg så jo at det var meg, men jeg hadde bare ikke sett meg selv på denne naturlige måten før. Slik ser jeg altså ut gjennom Elaine sine øyne. Det er pussig hvordan vi selv har en formening om hvordan vi foretrekker at vi ser ut på bilder. Som hennes mann Gustav som gjerne skulle ha stylet håret sitt først mens jeg tenkte aller mest på hans supergode glutenfrie pannekaker som jeg var så imponert over og hans gode smil. Selv satt jeg der helt usminket og koste meg. Må innrømme at jeg aldri ville ha lagt ut et bilde med så mye greier på bordet, men jeg liker det og kjenner jeg blir inspirert. Men jeg er usikker på om jeg klarer!lol.. Elaine snikfotograferer og dette var en interresant opplevelse 🙂

GustavtilElainelagerpannekaker_8167

Så sånn ser jeg altså ut i hverdagen 100% naturlig og helt usminket. Uvant, men jeg liker det 🙂 På bildet under forsøker jeg å vise sønnen til Elaine en video hvor jeg hopper trampoline for å spørre om han kunne tenke seg å prøve det.

KidsMateooglenealexandra_8162

 

Takk for fine bilder Elaine. Du er herlig <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *