For en herlig svettefest!

image6For en herlig gjeng og for en herlig workout! 🙂 At jeg ikke har oppdaget at det ligger at SÅ fett crossfitstudio i nærheten før nå. Jeg inviterte med meg Irene ( i lilla vsa meg) som jeg har adoptert som min storesøster. Hun er også entreprenør og driver sin egen restaurant her nede. Hun er fra Norge og ei kul dame med bein i nesa. Så hun tok utfordringen på strak arm.

Dagens WOD:

Wod

Utrolig effektivt! Deilig å få trent hele kroppen på rett over 11 minutter 😉 Det passer jo min hektiske timeplan jeg har i hverdagen meget bra når jeg tenker meg om. Det jeg digger med crossfit er at det er et godt miljø og det er et av de få steder jeg faktisk føler at jeg passer inn av en eller annen grunn. Kanskje fordi jeg føler det er en del likesinnede mennesker som trener crossfit. Kult var det hvertfall og vi ble gjennomsvette!

image1Vi startet med 1000 meter roing. Jeg ror sjelden, så jeg gruet meg veldig med en gang siden jeg ikke føler jeg er særlig god på det. Men heldighvis var jeg ikke så dårlig som jeg trodde og det ga meg en god mestringsfølelse.

image4

Thrusters følte jeg meg heldighvis mer sikker på og der gikk det unna 😉 Altfor lenge siden jeg har gjort thruster. Hadde nesten glemt hvor digg følelse det er!

image5

image2

 

Så var det Pullups.. Hehe.. Enten tok den roingen i starten helt knekken på meg eller så har jeg mistet mye styrke i ferien. Før ferien tok jeg 10. Og for noen år tilbake kunne jeg hvertfall ta haugevis med strikk som på dette bildet! Jeg stivnet fullstendig i muskulaturen og følte meg helt hjelpesløs. Måtte ta de siste i ringrows! Jaja.. Kan jo bare bli bedre 😉 Får øve mer helt enkelt. Henge opp et stativ hjemme 🙂

Ireneoglenecrossfittorreveija03180

Svette, glade og stolt etter en super start på dagen! Dette frister til gjentagelse 😉

10 euro for denne enorfinrusen var SÅ verdt det! <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *