Vær deg selv, alle andre er opptatt!

Elaine og jag

En dag jeg var på gymet forrige uke så jeg ei jente jeg synes det var noe kjent med, men ved første øyekast klarte jeg ikke helt plassere henne. Hm.. Hvem er den vakre solbrune jenta som kommer i min retning. Noen meter foran meg kom jeg på det. Elaine sa det i mitt hodet og jeg spurte «Elaine?» og jeg hadde rett. Det eneste jeg visste om henne fra før var at hun hadde skrevet en bok som het «Snacka snygt» og at hun var dyktig på kommunikasjon som jeg også er over middels interresert i. Det tok ikke mange sekundene før skravla gikk som om vi hadde kjent hverandre i mange år. Nå vet jeg mye mer om Elaine og jeg føler meg heldig som får treffe så mange spennende og interresante mennesker på min vei.

Du vet det er noen mennesker du treffer som du umiddelbart har god kjemi med? Mennesker som gjør at du blir en enda sterkere utgave av deg selv? Mennesker som liker deg akkurat som du er!

Etterhvert som Elaine og jeg har blitt bedre kjent har vi oppdaget at vi har så utrolig mye felles. Helt sprøtt! Skulle virkelig tro vi hadde kjent hverandre lenger enn siden forrige uke 🙂 Vi har så mange felles budskap og verdier. Vi brenner for mye av det samme. Det er så herlig å treffe ei jente som Elaine som tør å være seg selv og sier rett ut hva hun mener! Herlig befriende! Jeg elsker hennes ærlighet og spontanitet! Det er så få personer som tør å være seg selv nå til dags. Altfor mange prøver å forsøke å være noe annet enn seg selv i frykt for at de ikke skal være bra nok. Men det er vi jo om vi bare senker kravene litt til oss selv og bestemmer oss for å akseptere oss selv som nettopp Bra Nok!

Som både Elaine og jeg sier « Vær seg selv. Alle andre er opptatt! «

One Comment on “Vær deg selv, alle andre er opptatt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *