Treningsglede og livskvalitet skaper mestring og rekorder!

Nok en gang fikk jeg bekreftet det jeg har hatt tro på veldig lenge. Det er ikke nødvendighvis bare den harde treningen som avgjør hvor bra du presterer på trening. Selv sverger jeg til atletisk allsidig trening. Jeg er opptatt av treningsglede og mestring for å oppnå god livskvalitet. Livskvalitet og balanse gir meg energi og dermed perset jeg i 3 ulike øvelser i dag! For en rekorddag! For et kick,  adrenalin og en skikkelig endorfinrus! I love it! Treningsfilosofien min funker! 🙂

#lalifestyle #branok

Rykk: snatch

Foto: (Gammelt bilde)

Rykk: Jeg har ikke gått inn for å trene dette mye, men trener rykk i blant fordi jeg synes det er gøy å utfordre meg med noe som både er teknisk avansert, krever styrke og som krever at jeg er eksplosiv og meget fokusert. I dag dro jeg 35 kg i rykk! Helt rått! Nærmer meg advanced nivå. What a feeling!

#merennbranok

Lene Alexandra utfører chinsChins: Endelig slo jeg den etterlengtede rekorden! 10 chins!!! Omg!! Dette har jeg jobbet målrettet for. Jeg har trent ulike varianter av chins 3 ganger i uken. Strategien har vært å variere mellom mange reps, eksentriske og med ekstra vekt. Målet var å nå det før 1.juni, men jeg slo rekorden allerede i dag!!! Så målet var visst ikke hårete nok. På tide å sette seg et nytt mål snart 🙂

#merennbranok

11263872_10152854912293027_1347785434_n

Markløft: I 2012 trente jeg tung styrketrening 3 ganger i uken med styrkecoach og spise MYE mat for å bli så sterk jeg bare kunne bli. Da makset jeg 90 kg på det meste. Siden den tid har jeg aldri kjørt et så strikt opplegg siden jeg har mer treningsglede når jeg trener mer variert og allsidig. Jeg har ikke gått skikkelig inn for å bli sterkere i makrløft, men jeg har mye fokus på skadeforebygging og det å trene stabilitet så jeg jevner ut eventuelle skjevheter i muskulaturen rundt leddene.

Jeg har det veldig bra i livet mitt for tiden og det gjenspeiler seg jammen på treningen! For i dag makset jeg min beste rekord noensinne i markløft! 95 kg!! Helt rått! Ikke det beste bildet over her, men et veldig ekte bilde 😉 hehe… Når jeg tar 95 kg i markløft da er jeg så glad at jeg driter i hvordan jeg ser ut. Jeg er på advanced nivå og er nå på vei mot Elite! 🙂 Denne mestringsfølelsen gjør meg så høy at jeg bare kjenner meg superstolt!

One Comment on “Treningsglede og livskvalitet skaper mestring og rekorder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *