Jeg ønsker dere en god 17.mai :)

bilde17mai-e1418057814381-768x1024

Gratulerer så mye med dagen. Jeg håper dere får en fantastisk feiring. Gi en god klem til de dere er glad i. Kos dere med pølser, boller og softis på denne dagen. Selv har jeg eksamen til uken, så det blir ingen stor feiring på meg i dag, da jeg er nødt til å prioritere å lese til eksamen.

Gode forberedelser er nøkkelen til suksess. Livet byr på mange fristelser på vår vei og ja visst hadde det vært kos å feire 17.mai med nære og kjære, men når jeg har bestemt meg for å nå et mål velger jeg å prioritere å gjøre det som skal til for å nå målet. Jeg starter på trinn 2 av coachingutdannelsen allerede i juni, så målet er å stå på eksamen denne uken.

Så nå skal jeg lese litt mens dere koser dere. Jeg sender dere god energi og vi har hengt ut det norske flagget på terrassen. Ta en softis for meg også! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *