Sunn Handleliste

 

 

tumblr_lqo823z68R1qcq0rb

Foto: Gammelt bilde fra Harrytur til Sverige 🙂

Søtpotet, spinat, biff, laks, torsk, blomkål, asparges, gulrøtter, kålrot, selleri, karbonadedeig, hakkede tomater på boks m hvitløk, cottagecheese, revet ost, frosne bær, laktosefri melk, plastinakk, egg, erter, egg, pesto, tofu, quinoa, agurk, sorte bønner, spisskummin, paprika krydder, chili, curry, spekeskinke, avocado, stevia, glutenfri havregrøt, wraps ( Kjøper gjerne fullkorn eller en glutenfri), tacokrydder, magerkesam, tomatpure, bokhvetemel, havremel, hvitløl, majones.

Vi handler selvfølgelig såpe, vaskemiddel, doruller og annet som er nødvendig å ha i hjemmet 🙂  Trenger vi noe spesielt utover dette om jeg bestemmer meg for å lage noe helt spesielt løper jeg bare ned en ekstra tur på matbutikken. Alle matvarene ovenfor ser du kanskje ikke på som sunne isolert sett, men dette er matvarer vi til enhver tid sørger for å ha i hus og dette gjør at jeg kan være kreativ å skape sunne, gode lettvente middager hver uke. Vårt kosthold er helt i tråd med LA Lifestyle livsstilsfilosofien og gir oss både nok energi i hverdagen og vi holder en stabil og sunn vekt.

Håper handlelisten kan inspirere dere når dere skal handle inn matvarer neste gang:)

PS: Planlegg på forhånd og aldri dra i butikken for å handle når du er sulten. Da kan du lett gå på en smell og kjøpe usunne saker. Når du har sunne og bra matvarer til enhver tid i skapene og ingenting snop er det større sjanser for å klare å leve en sunnere livsstil. Dessuten er det mer økonomisk når du har skrevet en liste på forhånd. Da slipper du å falle for fristelsen ved å kaste for mye i handlekurven. Fokus på å handle det du MÅ ha og trenger framfor alt du tror du har lyst på.

Lørdagsgodis kan man kjøpe inn akkurat den dagen og man trenger ikke kjøpe inn mer enn man skal spise;)
LYKKE TIL PÅ VEIEN MOT EN SUNNERE LIVSSTIL;)

One Comment on “Sunn Handleliste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *