Min nye base på Frogner

kiropraktor_oslo_klinikk_frogner

Foto: Bilde fra Klinikk Frogner som jeg starter å trene mine faste PT kunder fra 1.juni.

De seneste årene har jeg blitt stadig mer opptatt av effektivitet. Tiden vår er verdifull. Jeg ser hele tiden etter muligheter til hvordan jeg kan få maksimalt ut av min hverdag samtidig som jeg opprettholder balansen og livsgleden.

Derfor har jeg nå valgt å endre base for hvor jeg trener mine kunder. Jeg har hatt base på Holmenkollen Fitness  og jeg har stortrivdes der. Daniel og Dinesh som driver det er to skjønne grundergutter som ser det beste i mennesket og de ble som brødre for meg. Jeg fikk frihet til å være meg selv og det satt jeg enormt pris på. På Holmenkollen Fitness var det herlige pensjonister som trente fast hver dag. De ga meg et nytt perspektiv på livet og jeg ble så sjarmert av og glad i dem.  Alle som jobbet på hotellet ønsket meg velkommen. Det var rett og slett et herlig miljø og jeg har elsket å komme opp dit og vekk fra byen. Når jeg hadde kunder som hadde hatt en hektisk dag kunne jeg ta de med ut for å se på den fine utsikten over en kaffe for å senke skuldrene. Jeg kommer til å savne menneskene og miljøet på Holmenkollen.

Etterhvert innså jeg at det tok mye tid for meg å komme seg opp til Holmenkollen selv om jeg har bil. Flere av mine kunder ønsket at jeg skulle ha base mer sentralt og mine fantastiske kunder er min forlengede familie som jeg setter veldig høyt. Takket være de kan jeg faktisk leve av det jeg brenner for og få være grunder hvor jeg er min egen sjef. I tillegg ønsker jeg å kvitte meg med bilen siden jeg og min samboer ikke trenger mer enn en bil.  Ved å kvitte oss med en bil vil det både være både mer økonomisk og bra for miljøet. Jeg inne i en periode hvor jeg har fokus på å kutte kostnader og  ha mer frihet i livet og det føles så rett.

Jeg brenner for å inspirere til treningsglede, mestring og god livskvalitet gjennom fysisk og mental trening. Jeg digger å pushe mennesker til å nå sine mål og bli en bedre utgave av seg selv. 

Videre ønsket jeg å bli en del av et faglig miljø så jeg kunne utvikle meg videre da jeg er opptatt av å øke min kompetanse og være i vekst . Dette gir meg enormt mye livsglede og energi. Jeg føler meg sterkere av faglig påfyll.  Jeg bor nå i Skovveien på Frogner med min kjære samboer og da var det perfekt at Klinikk Frogner ligger i samme bygg som vi bor. Nå får jeg jobbe på en klinikk som er mer sentralt igjen og det ser flere av mine kunder fram til. Det blir jammen kort vei til jobb! To etasjer ned i trapp..Trenger ikke gå ut engang 😉 Perfekt!

Klinikk Frogner kompetente kiropraktorer og fysioterapeuter og er opptatt av å jobbe etter en filosofi der en helhetlig filosofi står sentralt. Jeg ser virkelig fram til å være en del av et faglig miljø hvor vi kan diskutere og dra nytte av hverandres erfaringer.

Klinikk Frogner ligger midt på Frogner og er et ujålete treningsstudio hvor det ikke er bindingstid eller innmeldingsavgift. Det er et alternativ til de andre «se og bli sett» senterne. Her er det fokus på helsen og det tverrfaglige. Når mine kunder har skader er det supert for meg å få en profesjonell diagnose fra en kiropraktor eller fysioterapeut og få tips og råd til hvordan vi kan behandle kunden på den mest effektive måten.

På Klinikk Frogner er det diskret, laidback med en hyggelig atmosfære hvor du blir møtt med varme. Steinar og Andreas som driver studio er to utrolig hyggelige og positive karer som jeg gleder meg til å samarbeide med. Selv trives jeg best med å jobbe et sted hvor det ikke først og fremst er fokus på kroppsfiksering, men mer fokus på treningsglede, mestring og livskvalitet da det er sammenfallende med LA Lifestyle og mine verdier.

Min dyktige PT kollega og venninne Sandra Johanssonson som jeg ble kjent med da vi gikk PT utdanningen sammen og som har forelest på Stay Fit and happy kurs i regi av LA Lifestyle kommer også til å jobbe på Klinikk Frogner, så jeg gleder meg enormt. Arbeidsmiljø er noe av det viktigste for trivsel mener jeg og trivsel skaper gode prestasjoner mener jeg. Det er viktig å føle at vi kan være oss selv og bli respektert som menneske

Challenge

Prisene for å trene på Klinikk Frogner er:
Kr. 370,- pr. mnd ved avtalegiro. Ingen bindingstid og ingen innmeldingsavgift, men det er én måneds oppsigelse på avtalegirokontraktene.
Pris på én-månedskort koster fra 1/1-2015 kr. 400,-

Klippekort:
Kr. 1200,- for 10 klipp
Kr. 2000,- for 20 klipp
Kr. 150,- for DropIn

Stikk gjerne innom og hils fra meg om jeg ikke er der. Selv kommer jeg til å være der i hovedsak tirsdager og torsdager 07-1200 og 15-2000.

Jeg har nå kapasitet til å ta inn 2 nye kunder tidlig på morgenen.

Er du min nye superkunde?

Da må du vite hva du vil og du må ha et mål som du virkelig ønsker å nå. Det er viktig for meg at du er topp motivert og er villig til å gjøre det som skal til for å nå målet. Jeg ønsker verken å kaste bort din eller min tid og jeg drives av å skape resultater sammen med deg. Mine spesialfelt er livsstilsendringer, vektnedgang, unge jenter som trenger bli sterkere og mer selvsikre. Menn og kvinner som har jobbet for hardt i næringslivet og er i ferd med å bli utbrente, har blitt utbrent og trenger komme seg opp igjen.

Jeg har mye livserfaring og har jobbet som personlig trener og mental trener i flere år med gode resultater. Selv har jeg blant annet vært utsatt for mye press/ stress , vært utbrent, hatt spiseforstyrrelser, depresjon og kan derfor lett sette meg inn i andre menneskers situasjon. Hos meg kan du være deg selv og ha ditt fristed.

Det sies at jeg er streng, men for en god sak 😉

Send gjerne en mail hvor du forteller litt om deg selv og ditt mål. Jeg ser fram imot å høre fra deg 😉

la@lalifestyle.no 

 

One Comment on “Min nye base på Frogner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *