«Morgen Kraft» spørsmål

4P7I1493

Hvorfor ikke starte dagen med en god tilstand? På NLP Practitioner kurset jeg nettopp gikk på Coachteam fikk vi utdelt et ark med disse «Morning Power Questions». Dagen blir så mye hyggeligere om vi fokusere på de positive tingene i livet framfor å klage over alt som er feil.

Forsøk å starte dagen med å besvare disse spørsmålene:

1. Hva er jeg lykkelig for i mitt liv akkurat nå? Hvis jeg ville, hva kunne jeg ha vært lykkelig for i livet mitt akkurat nå? Hva er det ved det som gjør meg lykkelig?

2. Hva er jeg stolt over i mitt liv akkurat nå? Hva er det ved det som gjør meg stolt? Hvordan får det medg til å føle?

3. Hvor er jeg takknemmelig for i mitt liv akkurat nå? Hva er det med det som får meg til å være takknemmelig? Hvordan får det meg til å føle?

5. Hva er det jeg hygger meg mest med i mitt liv akkurat nå? Hva er det ved det som får meg til å hygge meg? Hvordan får det meg til å føle?

6. Hva føler jeg meg dedikert til i mitt liv akkurat nå? Hva er jeg fast bestemt på å oppnå/ få til i livet mitt akkurat nå? Hva er det som får meg til å føle meg dedikert? Hvordan får det meg til å føle?

7. Hvem elsker jeg jeg? Hvem elsker meg? Hvordan får det meg til å føle?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *