En dag i forsvaret

IMG_9728

Foto: Mortn Andre Framvik

Jammen har det gått raskt i svingene i det siste. Her er noen bilder fra jeg holdt foredrag på Damedagen på Setermoen leir. Jeg holdt mitt foredrag Bra Nok som handler om å sette realistiske krav til seg selv, tørre ta sjanser og  ikke minst være den du ønsker å være.

Jeg møtte en fantastisk herlig gjeng med sterke, feminine jenter. Det virker som om de har utrolig bra samhold i forsvaret og jentene heiet og var oppriktig glad på hverandres vegne. De så heller opp til den som var flinkere enn de i noe framfor å slenge dritt bak ryggen til den som var bedre. Det var vakkert å oppleve!

IMG_9717

IMG_9727

IMG_9710

 

IMG_9744

IMG_9755

 

Etter foredraget ble det delt inn i lag som konkurrerte i blant annet å skifte dekk på militærbil, kaste marshmellows i munnen til noen andre , gjette sanglåter og synge de osv. Kjempemorsomme konkurranser 🙂

Jeg har alltid hatt en dragning mot det grønne, så det var ekstra stas da jeg fikk låne en uniform og virkelig leve meg inn i hvordan det ville være å være i forsvaret. Det tok ikke mange sekundene før jeg følte jeg var en av gjengen. Jentene var utrolig inkluderende og åpne. Dette var en utrolig givende dag jeg aldri kommer til å glemme.

Etter dagens aktiviteter spiste vi tre retters middag og koste oss. Det var utrolig dyktige kokker, så maten smakte eksepsjonelt godt. Og jeg var storfornøyd med at de serverte lam som er en av mine favoritter. I tillegg hadde de sjokoladefondue fontene 😉 Mmmmm..

IMG_0575

 

For en herlig gjeng! 🙂

IMG_0583

 

Her med Hele. Marita og Karihontas. Utrolig tøffe kule damer som inspirerte meg masse!

IMG_0414

 

Helle hadde en herlig yogatime jeg satte enormt stor pris på 🙂

Jeg er meget takknemmelig for at jeg fikk holde foredrag på denne dagen og ikke minst at jeg fikk være med resten av dagen og oppleve denne helt unike dagen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *