Digger å trene olympiske løft :)

Rykk: snatch

 

DAGENS ØKT:

Warm up:

Dynamisk stretching.

Hoveddel:

Jeg startet dagens trening med Olympiske løft  Rykk / Snatch. Det er så utrolig gøy! Jeg digger virkelig atletisk trening hvor jeg får utfordret meg selv både på teknikk, styrke og timing. Det å måtte ha full fokus gir meg en flytopplevelse som gjør at jeg glemmer tid og sted. Jeg er virkelig tilstede når jeg trener olympiske løft og det er noe av det gøyeste jeg vet. Jeg har bestilt meg løftesko nå, men desverre har de enda ikke kommet. Gleder meg som et barn til de kommer 🙂

 

Resten av økten: 

A: Strake Markløft 45 kg 10 x 3

B: Et beins hiptrust 10 x 3

 

A: Dips i ringer 4 x 3 + et set med strikk og 12 reps

B:Pullups i ringer 5 x 4

 

A: Rygghev med 10 kg stang ( Fokus på rumpe og hamstring)

B: Abduksjonsøvelse med minibands for å trene gluteus medius ( stabiliserende rumpemuskulatur)

 

Ha en god treningsøkt jenter! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *