Blei kjæresteweekend gitt :)

Henrietteoglene

Vi reiste egentlig på en impulsiv 24 timers date til Barcelona for å feire kjærligheten og teste ut W hotellet siden vi hadde hørt så mye bra om det fra venner av oss. Planen var å være kun et døgn, men vi likte oss så godt at vi ble et døgn ekstra rett og slett. Det er flere på sosiale medier som har spurt hvordan hotellet er, så jeg tenkte dele min opplevelse med dere:

W Hotels & Resorts er en luksuriøs hotellkjede, opprinnelig fra USA og New York, som er eid av Starwood Hotels & Resorts Worldside. Per februar 2013 har W over 50 hoteller in 24 land og fortsetter å ekspandere både innelands og internasjonalt.

Rommet: 

Rommet var åpent, classy og sexy med delikate lyse farger. Stor kingsize bed midt i rommet og stort vindu i front med elektriske gardiner som kunne trekkes opp og igjen automatisk. Vi var heldige og fikk et Wonderful room høyt oppe med nydelig utsikt mot havet siden det var en spesiell anledning. Det var en stor speil ved siden av sengen, for de som er opptatt av slikt;)  Ellers god belysning til sminking ved speilen ved vasken og dusjen var stor og deilig. Såpeproduktene var fra merket Bliss.

Atmosfære:

Jeg opplevde atmosfæren som ung, hip og trendy. Mange ulike type mennesker. Hotellet er stilig, luksuriøst og laidback. Du kan både føle deg vel i en classy kjole og høye heler eller i hvit t-shirt, jeans og Converse. Det er mange homofile og ellers et fargerikt felleskap med en god blanding av mennesker. Musikken er funky clubmusikk og atmosfæren er behagelig og avslappende.  

Maten:

Vi er begge glad i det amerikanske og setter pris på en skikkelig hamburger med cheddar cheese og bacon. Vi fikk dessuten prøvd ut store deler av menyen og maten var gjennomgående smakfull og delikat. Frokosten var variert, innholdsrik med alt i fra sunne alternativer med frukt, egg, pålegg til amerikanske pannekaker med lønnesirup.

Service:

Jeg elsker god service, men tar det aldri som en selvfølge. Det er alltid noen personer som skiller seg spesielt ut og som regel bruker de sin nåværende stilling som springbrett og blir ofte forfremmet. En ung, kjekk og solbrun mann ved navn Guillermo tok oss i mot i resepsjonen og vi følte oss umidellbart velkommen. Siden vi hadde noe spesielt å feire fikk vi raskt en oppgradering til et rom opp i høyden. Vi hadde en superherlig homofil ved navn Christian som kom med roomservice. Jeg syntes han hadde så fin W pin og superblid som han var spurte han om vi ville ha noen. Min kjære digger W-hotellene, så det passet perfekt. Da kunne hun få en W-pin i gave av meg. Christian kom tilbake med pins, men også storfornøyd med at han hadde med 2 typer sjokolade i overraskelse i tillegg. Umulig å ikke bli glad av han! I tillegg hadde vi en mann ved navn Cesar ved poolen som fikset ALT vi ønsket oss selv om det ikke nødvendighvis stod på menyen. En fresh fyr fra Madrid med samme hårfrisyre som meg faktisk. lol.. Han hadde nettopp begynt i jobben og var super serviceminded. Så spør etter Cesar om dere skal chille ved poolen på W og hils så mye fra meg 🙂

Cesar

 

Cesar på bildet var ny i jobben, men fy f som han leverte. Han kommer til å klatre så høyt han bare vil. For en bra fyr! Takket være Cesar, Guillermo og Christian fikk vi et fabulous opphold ! 🙂

Dresscode: 

Come as you are. Her er attituden viktigere enn hva du har på deg. Rett i ryggen og vær stolt av den du er..

Treningsstudio/Spa:

Min kjære ordnet neglene og fikk en stor Tv skjerm mens de pleiet henne med eget headset og så på «The Devil wears Prada». Dette var hun storfornøyd med siden hun da fikk inspirasjon til blogginnlegget hun skulle skrive på nå, mens vi sitter i loungen og chillern 🙂

FrokostW

 

Min tallerken er alltid LOADED 😉 Vel, jeg spiste en tallerken til.. Og 3 kopper kaffe.. sier aldri nei til en kaffe. Selv ikke sent på kvelden. Godt sovehjerte har jeg uansett 😉

frokostmatenW

Mmmmm…

Chinsmai2015

Meget bra hotellgym. Trening er en del av vår livsstil, så det passet oss perfekt! Selv om vi tar en drink eller 10, så kan vi fortsatt ta en skikkelig treningsøkt. Helt om natten, helt om dagen. Seffern tar vi treningsfri innimellom også.. Yes, nye tights også! #adidas

Terminator ;)

LA Terminator..

www.w-barcelona.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *