17 mai Treningsøkt

OSLO 20110907  Crossfit er en ny treningsform der man bruker uvanlige gjenstander som vekter. Lene Alexandra øien varmer opp.  Treningssak til VG SÀndag.  FOTO: KYRRE LIEN/VGFoto: Lånt fra VG . De var med meg da jeg trente Crossfit.

Warm up: 15 minutter powerwalk i oppoverbakke

HOVEDDEL: ( Bryst, mage og skuldre)

Benkpress ( med mageøvelse i pausen )

A: 40 kg 5 x 4 rep + 45 kg x 3 rep

B: Crunch i Redcord 10 repetisjoner + Fremoverlening ( Supermann) 15 repetisjoner

Superset mage:

A: Sidebøy m vekt 10 kg x 15 reps, 12,5 kg x 15 reps, 15 kg x 15 reps

B: Benk 30 reps x 3

Triset – Skuldre:

A: Fronthev ( For framsiden skuldre) 10 kg skive holdt med begge hender 15 reps x 3

B: Sidehev( For bredden på skuldrene) kg x 15 reps

C: Framoverlent omvendt flyes  ( For bakside skuldre ) 3 kg – 15 reps x 3.

I dag hadde jeg egentlig planer om å  løpe, men siden jeg perset i markløft her om dagen og trente ganske tungt i går valgte jeg heller å endre planen. Fokus ble heller på benkpress, mage og litt ekstra kosetrening på skuldre som jeg elsker å trene. Søndagskos på 17.mai.

Nå skal jeg ta en pause fra lesingen til eksamen og lage søtpotetpizza til min kjære samboer og se en romantisk film liggende på sofaen <3

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *