Miami

Jeg er nå i Miami på treningsreise. Dagene er hektisk med trening to ganger om dagen, tanning and happenings. Det er så mange herlige damer som er med på tur og det er så hyggelig å få bli kjent med så mange ulike jenter.

Martine Ellefsen som jeg har trent siden februar er med meg som assistent på turen. Siden februar i fjor har hun gått ned 26 kg og hun er et supert forbilde som viser at det er mulig om man virkelig vil det. Hun har lyst til å bli personlig trener og jeg fungerer som en PT mentor for henne hvor jeg forsøker lære henne alt jeg kan.

Miami er et fantastisk sted med mange fargerike spennende mennesker. Jeg kjenner jeg blir superinspirert og får masse energi av å være her med denne gjengen! så mye glede og latter 🙂

 

bilde

(Desverre er det noe galt med det tekniske så jeg får ikke lagt ut bilder akkurat nå, men det kommer 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *