JADDA! VÅREN ER HER!!

10557208_10154474339275273_7006110693847105838_n

 

Det har vært hektisk i Miami og begrenset tilgang til nett og derfor har det blitt mindre blogging. Det har vært en fantastisk tur. Perfekt timing med en slik tur nå spør du meg. Og å komme hjem til dette herlige vårværet!! WOW! Kjenner jeg gleder meg big time til å ta ut sykkelen og til å starte med mer kondisjonstrening i form av både løping og svømming.

For de av dere som ikke har løpt på en stund anbefaler jeg dere å begynne forsiktig så dere ikke pådrar dere skader + at dere da opplever mer mestringsfølelse og økt motivasjon. Litt avhengig av hvor mye løping du har trent i høst/vinter kan det for noen være lurt å starte med rask gange, så i oppoverbakke, så 20 minutter lett jogg og øke litt for hver uke helt til du er der du ønsker å være.

Vet en del ønsker å delta på Oslo Maraton og det er et supert mål å ha. Vi trener som regel oftere enn vi ville ha gjort ellers om vi har et konkret mål og se fram i mot.

Nyt våren folkens!! 🙂 ENDELIG!! <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *