JEG ELSKER COACHING STUDIET : )

11004745_854096164652089_77772943_n Som noen av dere kanskje har fått med dere har jeg startet å studere coaching på Coachteam og vi vi har nå hatt vår første samling. Det var utrolig spennende og jeg føler virkelig jeg er på rett sted. Dette føles like rett som da jeg startet på Personlig trener utdannelsen i 2011 og det har jo vist seg at var et rett valg. Jeg føler virkelig at dette er noe jeg kan bli skikkelig god på!  Det er viktig å følge magefølelsen og stille seg spørsmål som «Hva synes jeg er gøy eller spennende?» , «Hva er jeg god på og hva kan jeg bli skikkelig god på?» Og ikke minst er det viktig å ha tro på seg seg selv og tørre å ta sjanser! large

Psykologi og coaching er noe av det mest spennende jeg vet og dette vil gjøre meg bedre både som personlig trener, foredragsholder, forfatter, i relasjoner med andre mennesker +++. Jeg ønsker jo hele tiden å være i utvikling slik at jeg kan være den beste utgaven av meg selv. Og vi blir ALDRI utlært! Alltid noe jeg kan bli bedre på!Kommunikasjon er så utrolig viktig for å unngå misforståelser og ikke minst for å nå sine mål. Vi mennesker er så forskjellige med ulike agendaer, så det er verdifullt å kunne lære å lese andre menneskers kroppsspråk og kalibrere ( finlese) de. Ta f.eks kjærlighetens språk på en dag som VALENTINESDAY! Snakker vi ikke samme språk som den personen vi er sammen med vil det bli misforståelser og i verste fall krangel. Selv har jeg alltid vært nysgjerrig og opptatt av å forstå. Og jeg har tenkt til å jobbe med mennesker i mange år. Derfor er det viktig at jeg lærer å forstå og kunne kommunisere med mange ulike mennesketyper som også er annerledes enn meg selv. Noen mennesker kommuniserer bare med mennesker som er like de selv og som gjør det de har lyst til og da utvikler de seg ikke like mye. I et team f.eks er det smart å ha fler ulike personlighetstyper som utfyller hverandre. Vi kan komme langt alene, men vi kommer lenger i team. En person kan ikke være god på alt og klare alt alene. Selv ikke Donalt Trump eller petter Nortug klarer alt alene.  Utdannelsen følger American Board of NLP (ABNLP) og International Society of Neuro Semantics (ISNS) og man blir sertifisert i henhold til disse standardene. Dette er et kvalitetsstempel som gir deltakeren tittel som Meta-NLP™ Practitioner. Denne utdannelsen kan videreføres hos andre medlemsorganisasjoner verden over for videre utdannelse og kurs. Trinn 1 er videre godkjent av Den Norske CoachForenings bransjestandarder for coaching. Hovedmålet med Trinn 1 Meta NLP PRactitioner: Lære deg coachingverktøy Lære deg å motivere deg selv og andre Kommunisere effektivt på alle nivåer Skape positive endringer for deg selv og andre Lære deg stressmestring Styrke dine salgskunnskaper Gjøre deg til en bedre leder Øke din innflytelse Lære deg å møte utfordringer Fokusere på mål og oppnå dem Bli mer fleksibel og løsningsorientert Yte ditt beste Være kreativ Kurset gjør at du henter fram de beste ressursene i deg selv og andre. Studiet vil gi deg bedre innsikt slik at du både privat og i yrkessammenheng kan bruke språket mer presist og effektivt.

11005637_854095924652113_86057654_n

Kurset passer for deg som: Ønsker kunnskap om og ferdigheter i kommunikasjon og selvledelse Ønsker å jobbe med utvikling og vekst av mennesker Vil styrke dine lederferdigheter Har utfordringer du ønsker å jobbe med Liker å jobbe prosessuelt med mennesker Ønsker å få flere verktøy til å gjøre en god jobb Trigges av å se coaching i et business perspektiv Hva får du ut av kurset? Økt bevissthet og økt kontroll over egen atferd Økt evne til selvledelse Verktøy til å gjennomføre endringer Læring gjennom å se/høre (30%) og gjøre (70%) Kursledere med høy energi, mye latter og sterk kompetanse krydret med ferske eksempler fra prosesser i næringslivet Ett helt nytt nettverk av mennesker å samhandle med Hvorfor ta denne utdanningen? For å hente frem ubevisst kompetanse og sette den i en ny sammenheng. For å bruke språket til å snakke mer med, og mindre til andre. For å lære hensiktsmessige strategier i ønskede situasjoner For å definere konsistente mål som gir resultater. For å gi deg selv et rom for refleksjon og oppdagelse av nye muligheter. Som grunnlag for videre coachingutdanning. For å styrke din egen lederfunksjon: Hvordan skal du kunne lede andre om du ikke kan lede deg selv? Selv tar jeg dette kurset for å bli mer bevisst på meg selv og mine ressurser og for å bli en bedre utgave av meg selv.  Du kan lese mer om studiet her 🙂 Nå må jeg lese leksene mine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *