SELFTANNING GIR GLEDE NÅ PÅ VINTERSTID

( Annonse )

bilde 1

 

Jeg er nå hos min far i Spania og det var visst ikke så varmt som jeg hadde trodd, så jeg sprayet meg brun i stedet og pappa fikk debutere som fotograf i en alder av 58 år 🙂

Det er med stor glede at jeg kan gi dere 20% rabatt på hele selvbruner.no med koden JULIA helt fram til 14.desember

Nå som kulda setter inn for fullt i Norge og julebordsesongen er i gang passer det jo perfekt med Spray Tan. Selv føler jeg meg mest vel med litt farge på huden og tiden hvor man presset i solarium er jo forbi for lengst siden det gjør oss skrukkete som rosiner på 0 tid og selv ønsker jeg å ta vare på huden min på best mulig måte.

Jeg har testet ut Sunspa sin Spray Tan en stund og har lagt min elsk på Sunspa BodyFitnessfor den aktive 😉 Sjekk den freshe fargen jeg fikk!

bilde 2

Body Fitness er 33 prosent sterkere enn de andre selvbrunerene fra samme merke. Den varer lenger for deg som er aktiv og trener mye. Den gir dessuten en dypere brunfarge og har vunnet Best i test i magasinet Woman.

————————————————————————————————————————————————-

Fordeler med Sunspa:

–       Flott og naturlig glød på få minutter

–       100% fri for parabener

–       Tilsatt E vitamin og aloe Vera

–       Lett å påføre

 

TIPS:

– Start med å skrubbe kroppen skikkelig slik at du fjerner døde hudceller og fargen sitter bedre. Skrubb ekstra godt på de tørre stedene som føtter, hender og albuer. Og jeg anbefaler å smøre seg med bodylotion under tærne og ikke tråkke i spraytan slik jeg gjorde første gangen. Hihi.. Da ble jeg helt sort under føttene og det var ikke så fab 😉

– Pass på og ikke barbere deg samme dag siden selvbruningen kan sette seg i hårsekkene

– Det er viktig at huden er ren, så unngå å ha på bodylotion rett før du skal spraye deg

– Selv liker jeg å skrubbe meg på morgenen, påføre selvbruning på kvelden og la det virke i 6-8 timer før jeg tar meg en dusj på morgenen.

– Vent 10-15 minutter før du kler på deg etter spraying. Klapp deg forsiktig med et håndkle og smør deg med fuktighetskrem minst en gang daglig så fargen varer

– Dette er veldig enkelt! Selv er jeg tilhenger av ting som gir bra resultater og er tidseffektivt 😉

 

Sunspa har også andre typer selvbruning:

Sunspa_products1

TAN-IN-A-CAN Original:

Dette er bestselgeren til merket, og gir en jevn farge som passer til alle hudtyper. Fargen blir naturlig gyllen og den passer fint til deg med en lys hudtone. Ønsker du sterkere farge er det bare å gjenta prosessen flere ganger.

TAN-IN-A-CAN Chocolate: Denne inneholder 16% mer DHA enn den Originale, og gir en litt dypere brunfarge som ser solkysset ut. Perfekt å påføre kvelden før du skal ut på et party hvor du vil se fabulous ut!

SILKY Mousse: En veldig god mousse for hele kroppen, og jeg synes den har en lengre varighet enn sprayene ovenfor. Det tar riktignok litt lengre tid å påføre den, men den tørker fort og har en Colorguide som gjør det enklere å få et jevnt resultat.

 

For glød – spray deg kun én enkelt gang, med lette, feiende bevegelser. Dette gir en naturlig farge.

For en solkysset look – spray deg 2 ganger med ca. 5 minutters mellomrom

For en dyp brunfarge – spray deg 3 ganger med ca. 4-5 minutters mellomrom. Denne fargen vil kunne holde i opptil 2 uker.

 

DIN RABATTKODE FRA MEG TIL DEG: julia

 Fra 7.desember  til 14. desember kan dere bruke rabattkoden julia for å få 20% avslag på hele nettbutikken .

Dette gjelder også makeup.

www.selvbruner.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *