GLAMOURØST HÅR TIL JULEBORDET

 (Annonse)

 

 

 

bildess

 

 

Det er så mange som spør meg hvordan jeg får så bra volum i håret og derfor tenkte jeg det var på tide å dele litt av mine erfaringer og triks fra min tid som modell.

Jeg har laget en liten video for å vise litt hvordan jeg pleier å style håret mitt. Det var riktignok mye vind på takterrassen, men jeg håper allikevel at dere forstår gangen i det 🙂 Denne gangen ønsket jeg mye krøller.

 

 

1.  Når du kommer ut av dusjen anbefaler jeg deg å bruke et varmebeskyttende produkt for å bevare håret ditt + et produkt for å føne på og skape volum.

2. Selv føner jeg hele håret tørt og står gjerne med hodet opp ned som på filmen over og jeg børstet det med MAST sin nye børste MAST Ricci Grande Hair Brush: På denne tiden av året er det viktig med en hårbørste som ikke gjør håret frizzy og statisk. De lengre nylonhårene gir hodebunnen en lett massasje som stimulerer blodsirkulasjonen, og drar ut naturlige oljer som gir blankere hår.

3. Når håret er tørt starter deler jeg opp håret i seksjoner og denne gangen brukte jeg MAST sine Alligator hairclips som sitter godt. Så formet jeg det med en rundbørste og jeg bruker denne føneren GAMMA E-T.C . LIGHT, 2100W fra Makestyleshop som er veldig bra. Det å få volum ved å føne opp håret med rundbørste er noe frisører vanlighvis gjør, men jeg har valgt å lære meg det selv for å få det volumet jeg ønsker litt oftere enn når jeg er hos frisøren siden jeg digger stort amerikansk hår 🙂 Dette er en av de største grunnene til volum i mitt hår. Det krever litt tålmodighet å lære seg og siden en del er late dropper de dette ofte. Personlig synes jeg det endelige resultatet blir mye bedre når det er preppet skikkelig på frisørvis.  Det blir et helt fabulous resultat så jeg anbefaler å trene deg opp til det. For når du har lært deg det kan du det. Du blir nok litt stiv i armene de første gangene av den statiske jobbingen, men resultatet blir jo smashing!

4. Så krøller jeg gjerne løshåret som jeg liker å ha på når jeg liker være litt ekstra girly & glamorøs. Krøllene sitter best om du ikke har nyvasket hår og jeg anbefaler å bruke en spray for at de skal sitte skikkelig. Selv har jeg brukt MAST Volum 1 ( 25 mm) på disse bildene siden jeg ønsket små markerte krøller, men har du lenger hår og ønsker en mer naturlig sofistikert look ville jeg f.eks brukt MAST sin volum 2 (38 mm) siden den gir større krøller. Jeg har nettopp begynte å bruke disse MAST krøllstavene og de er utrolig bra.  Det var første gang jeg brukte krøllstaver og var litt bekymret for om det skulle være vanskelig, men det var bare å rulle håret rundt den sylformede tangen. De blir raskt varme og derfor krøller jeg håret på mye kortere tid enn før! JIPPI! Da jeg leste at noen brukte de som morgenrutine og gjorde det på kun 20 min trodde jeg de oevrdreiv, men neida. Her gikk det unna og er det noe jeg digger er det effektivitet! Jeg skjønner at de er Norges mest omtalte krøllstaver etter å ha testet de selv. De har dessuten 2 års garanti og er varmeregulerende opp til 210 grader. Selv liker jeg å ha de på fullt, men har du slitt hår kan det være lurt å «roe ned» varmen litt til ca 180 grader.

5. Om du ikke ønsker så tighte krøller som jeg har på bildene kan du bare dra fingrene forsiktig igjennom håret for å få en litt mykere look. Personlig synes jeg håret ser fint ut dagen derpå også når krøllene har begynt på å gli ut. Da føler jeg man får mer en surfbabelook.

Lykke til med stylingen og kos dere i helgen! 🙂

Dere finner alt dere treninger til denne stylingen på Makestyleshop 🙂

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *