I <3 SUNDAYS

0096

 

Jeg er glad jeg har kommet til et sted i livet hvor jeg har lært meg til å sette pris på de rolige stundene og til å verdsette de små tingene. Livet er jo faktisk det som skjer akkurat nå og det er jo fleste hverdager. Denne helgen har jeg vært på besøk hos min kjære mor. Min mor har alltid vært en av mine beste støttespillere og i en hektisk hverdag blir det desverre altfor sjelden tid til og treffes. Det merkes at vi ikke sees så ofte som før. Vi  trenger alle en støttespiller i livet. Det er viktig å sette pris på de som virkelig bryr seg og som stiller opp i både medvind og motvind. For det er mange av de som kommer til i medvind. 2014 har på mange måter gått veldig bra og jeg har for alvor fått merke hvilke mennesker som unner meg suksess og hvilke som ikke gjør det. Jeg har fått oppleve hvilke som er falske og lyver meg opp i ansiktet fordi de spiller et spill og vil opp og fram og jeg har fått kjenne hvilke som faktisk er der og stiller opp når jeg trenger deres støtte tilbake. Så målet for 2015 blir selvfølgelig å prioritere de som virkelig bryr seg om meg i både med og motvind.

Det begynner å nærme seg slutten av året. Mange er slitne og mange kjenner de blir litt vinterdeprimerte og er ikke den beste utgaven av seg selv. I vårt samfunn har jeg inntrykk av at det ikke er lov å vise følelser og si at du er sliten. Dette ser mange på som svakhet har jeg forstått. Men det er helt normalt er være litt sliten på slutten av året. November er en mørk og trist måned og mange gruer seg til jul fordi de ikke vet hvor de skal være, kanskje de blir ensomme eller rett og slett er utslitt og ikke har mer å gi fordi de har gitt for mye til for mange ?

Noen har kanskje dratt på ferie på kredittkortet i sommer og har ikke penger til å kjøpe gaver til julen. Noen har tatt noen dumme valg det siste året og oppført seg dårlig mot noen de er glad i og har dårlig samvittighet når de først får tid til å tenke på det. Og mange føler ikke at de strekker til fordi det er mye press og stress på jobben i tillegg til juleforberedelser og forpliktelser på hjemmebane.

Selv synes jeg dette er en deilig tid på året siden jeg har valgt å la være legge press på mine skuldre i forhold til å følge alle tradisjoner. Jeg gjør ting på min måte og lytter til kroppen på slutten av året. Jeg har jobbet hardt i hele år og synes nå jeg har forstjent å senke skuldrene og slappe av litt.

I går spiste jeg årets første risengrynsgrøt og drakk gløgg samtidig som jeg lyttet til den nye julelåten til Tone Damli. Det skal ikke så mye til før jeg får julestemning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *